Green Heart Fest

Početak  Dešavanja Green Heart Fest

Datum održavanja: 26., 27. i 28. avgust

Mesto održavanja: Letnja pozornica „Vrelo“

 

„Green Heart Fest“ je muzički festival koji je prvi put održan u Sokobanji jula 2016. godine. Veliki broj posetilaca u prethodnim godinama, uživao je uz odlične svirke najboljih rok bendova sa ovih prostora, na glavnom stejdžu u centru Sokobanje, a ljubitelji elektro i haus muzike đuskali su uz najbolje domaće di-džejeve na bini u gradskom parku.

 

Iako je u pitanju festival novijeg datuma na njemu je već nastupao veliki broj poznatih izvođača kao što su: Stereo Banana, DJ Architect, GRU, Sevdah Baby, The Beatshakers, Gramophonedzie, Dimiz, Atheist Rap, MVP, Zabranjeno pušenje, Orthodox Celts, Novembar, Van Gogh, Vrelo, Irie FM, S.A.R.S, Ivana Peters, Đorđe David, Željko Vasić, Đorđe Čarkić – Klinac, Riblja čorba, Deca loših muzičara, Vlatko Stefanovski, Sunshine, Neverne bebe, Električni orgazam, Kerber, Galija, Ritam nereda, Dragoljub Đuričić i bubnjari i mnogi drugi.

divider
divider
divider


U 2021. godini organizatori spremaju zanimljiv muzički program, sa brojnim poznatim imenima iz sveta rok, haus i tehno muzike. Planirano je podizanje kvaliteta programa festivala na viši nivo, kroz uvođenje novih sadržaja i angažovanje atraktivnih izvođača, koji će nastupati na dve bine u novoizgrađenom multimedijalnom kompleksu letnje pozornice „Vrelo“.


Velika scena omogućava organizovanje kompleksnih scenskih događaja i pruža odlične uslove za nastupe renomiranih izvođača, koji imaju složene zahteve prilikom organizacije nastupa, u pogledu bine i prateće opreme, rasvete i ozvučenja. Mala scena je veoma pogodna za manje scenske događaje i izvođače koji nemaju velike zahteve u smislu prostora i opreme, a to su di-džejevi koji nastupaju svake godine na Green Heart Festu, i imaju svoju ciljnu grupu (tinejdžeri i studenti). Posetioce očekuju i dodatni zabavni programi i razna iznenađenja.


U toku festivala održavaju se i prateći događaji kao što su sajam kraft piva, revijalne utakmice, nastupi demo bendova i drugi događaji.


Budite i vi deo zabave, dođite i uživajte u dobrim rok zvucima, u dolini između Rtnja i Ozrena. Uverite se zašto je Green Heart Fest postao senzacija preko noći i jedan od najposećenijih festivala u zemlji, nakon samo par godina održavanja. Osim dobre svirke, očekuje vas najzdraviji vazduh u Srbiji, brojne prirodne lepote, sokobanjski gastronomski specijaliteti, osveženje i luda žurka u Akva parku, opuštanje i uživanje u wellness centrima, koji će učiniti vaš boravak nezaboravnim.

sokobanjska dešavanja

Ostale manifestacije u Sokobanji

Letnja pozornica