Akva park "Podina"

Početak Aktivnosti Akva Park “Podina”

Akva park “Podina” je od centra Sokobanje udaljen 1,5 km i izgrađen je u okviru sportsko-rekreativnog kompleksa „Podina“. Ovaj zabavni vodeni kompleks izgrađen je na površini od 1.5 ha i može da primi oko 2500 posetilaca.

 

 

Kompleks sadrži: poluolimpijski bazen sa sportskom opremom, rekreativni bazen sa vodenim pečurkama za decu i odrasle, bazen sa 3 tobogana i dečiji bazen sa vodenim atrakcijama i rekvizitima za igru. 

 

U centru akva parka je i letnji šank sa pićem, oko svih bazena se nalaze zelene površine i cvetne leje, ležaljke za sunčanje, frižideri sa sladoledima, suncobrani, a u okviru upravne zgrade su prateći sadržaji (svlačionice, tuševi, toaleti).

akva park podina tobogan
divider
divider
divider

Akva park „Podina“ je idealno mesto za letnji provod i osveženje. Nudi spoj porodičnog opuštanja i zabave uz mnoštvo primamljivih vodenih sadržaja. Najposećeniji i istovremeno najatraktivniji deo Akva parka je bazen sa toboganima, i vodene atrakcije na dečijem bazenu, oktopod tobogan, kobra tobogan, vodeni toranj, delfini, žirafa, masažeri…


Akva park je osvetljen što pruža mogućnosti za noćno kupanje i održavanje raznih zabavnih noćnih sadržaja.

sokobanjska AVANTURA

Ostale aktivnosti u Sokobanji