Sport i rekreacija

Početak Aktivnosti Sport i rekreacija

Povoljni klimatski faktori, idealna nadmorska visina, čist vazduh, netaknuta priroda, brojne planine i bogatstvo hidrografskih resursa predstavljaju idealne uslove za razvoj sportsko-rekreativnog turizma i bazične pripreme sportista. U te svrhe izgrađeno je i više sportskih objekata.

 

Profesionalnim sportistima i rekreativcima na raspolaganju je sportska infrastruktura: fudbalski stadion „Bata Nole“ kapaciteta 1500 gledalaca, kompleks fudbalskih terena „Podina“, akva park „Podina“, mini pič teren, sportska hala, 5 kombinovanih terena za male sportove, 6 zatvorenih bazena, 4 teniska terena, 5 teretana, streljana, kuglana i više trim i staza zdravlja u ukupnoj dužini od 20 km.

divider
divider
divider

Kompleks sportskih terena “Podina”, pogodan je za pripreme sportista, održavanje utakmica i sportskih manifestacija. Udaljen je 1,5 km od centra grada, prostire se na površini od 4 ha i sadrži ukupno 6 fudbalskih terena. U okviru kompleksa nalazi se objekat sa svlačionicama i tuševima i modernom teretanom, koja je na raspolaganju sportistima, kao i meštanima i turistima.

sokobanjska AVANTURA

Ostale aktivnosti u Sokobanji