Wellness i SPA

Početak Aktivnosti Wellness i SPA

Specijalna bolnica „Sokobanja“ banjskim gostima nudi različite wellness i fitness programe sa ciljem poboljšanja i očuvanja zdravlja. Wellness program se preporučuje osobama koje pate od hroničnog stresa, kao i svima koji žele da poprave svoje zdravlje, ili jednostavno da se opuste i uživaju.


Ovaj program obuhvata: kupanje u autentičnom turskom kupatilu “Amamu” (u muškom ili ženskom bazenu, ili u originalnoj kadi u kojoj je svojevremeno uživao Knjaz Miloš Obrenović), finsku saunu, bisernu kupku, hidromasažu, manuelnu masažu, kupanje u bazenu sa termalnom vodom, ili u đakuziju, šetnju na svežem vazduhu „Stazom zdravlja“.


Fitness program se preporučuje svima koji imaju problema sa viškom kilograma, ili jednostavno žele da budu u dobroj formi. Moderni fitness kabinet u okviru Specijalne bolnice „Sokobanja“ pruža mogućnost bavljenja fizičkom aktivnošću, pod kontrolom medicinskog osoblja, po individualno skrojenom programu.


„Soko-life“ je program regulacije telesne težine kreiran u saradnji sa stručnjacima iz oblasti endokrinologije i dijetologije. Namenjen je osobama koje boluju od gojaznosti, hipertenzije, dijabetesa, povišenog holesterola, kao i svima koji žele da poprave kvalitet svog života. Ovaj program se kombinuje sa wellness i fitness programom kako bi se postigli optimalni rezultati.

Wellness centri u Sokobanji

wellness-spa-sokobanja

Hotel Sunce

Hotel „Sunce“ je hotel visoke kategorije (4*) koji se nalazi na 400 m od centra grada. Hotel je nekada bio simbol Sokobanje, a sada je u potpunosti rekonstruisan, ali je zadržao specifičnu arhitekturu po kojoj je bio prepoznatljiv. Hotel poseduje wellness i spa centar, koji se prostire se na 1.300 m2, i gostima pruža veliki izbor različitih sadržaja. U ponudi su dva zatvorena bazena sa hidromasažerima i jedan otvoreni bazen. Pored toga wellness i spa centar nudi veliki broj atrakcija: slanu sobu, tri vrste sauna (finska, bio, soft), parno kupatilo, kaldarijum, hidromasažnu kadu za 6 osoba, tropski tuš, potezno vedro, hladnu sobu, relaks sobu sa tepidarijumima, tunel iznenađenja, salon za masažu i teretanu.

 
sokoterme sokobanja unutrasnji bazen

Soko Terme

Wellness centar „SokoTerme“, izgrađen je na obali reke Moravice, 2013. godine, pored termo-mineralnog izvora poznatog kao „Limunbanja“. Poseduje dva zatvorena i jedan otvoreni bazen, koji je tunelom povezan sa unutašnjim bazenom. Za sve goste željne rekreacije, poboljšanja kvaliteta života, zdravlja i opšteg stanja duha i tela, dostupni su i brojni prateći sadržaji: finska sauna, parno kupatilo, slana soba, jacuzzi, kozmetički salon, fizioterapeutski blok (razne vrste masaža – relaks, aroma, kraljevska, sportska, tajlandska, turska), garra Rufa ribice (piling ribicama), fitness i mini teretana.

 
nataly spa sokobanja

Nataly SPA

Nataly spa je smeštajni objekat apartmanskog tipa koji raspolaže sa 20 komfornih smeštajnih jedinica, odnosno 50 ležajeva. Izgrađen je 2017. godine. Poseduje moderno opremljeni spa centar sa sledećim sadržajima: bezen, finska sauna, parno kupatilo, hidromasažne kade, slana pećina, tropski tuš, potezno vedro, tepidarijum, knejp klupa, salon za masažu (klasične masaže, masaže za ciljano delovanje, royal masaže), tretmani za lice i telo i dr. Sa panoramskim pogledom iz apartmana, i travnatim terasama, ovo je idealno mesto za relaksaciju i uživanje.

 

sokobanjska AVANTURA

Ostale aktivnosti u Sokobanji