Smeštaj Janja

Početak Smeštaj ➙ 

Smeštaj Janja

Opis smeštaja

Apartmani i studia Janja nalaze se u mirnom i sunčanom delu naselja Carina, na 15 minuta hoda do centralnog gradskog šetališta Sokobanje.
U ponudi su dva apartmana – Janja 1 i Janja 2, koji se nalaze na prvom spratu porodične kuće. Oba imaju zaseban ulaz i pogodni su za smeštaj 4 osoba. Apartmani imaju odvojenu spavaću sobu sa bračnim krevetom i dnevni boravak sa sa pomoćnim ležajem. Veličine su 45 kvadrata.

Studia Janja 1 i Janja 2 su u prizemlju kuće, imaju zaseban ulaz i pogodni su za smeštaj 3 osobe. Imaju bračni krevet i fotelju na razvlačenje, a oba su površine 25 metara kvadratnih.

Gostima apartmana i studia Janja na raspolaganju je besplatan parking, WiFi, kablovska TV, a imaju i parno grejanje i pogodni su za izdavanje tokom cele godine. Uz to, mogu koristiti dvorište ispred i iza kuće.
Prijatna atmosfera, mir, tišina i ljubaznost domaćina učiniće vaš boravak nezaboravnim. Dođite i uverite se u naš kvalitet.
Doživite Sokobanju na pravi način.

Smeštaj Janja prima vaučere koje daje Ministarstvo turizma.

Vitomir Krstić
Vojvode Putnika 62
069/40-57-599
apartmanijanja@gmail.com

Pogodnosti smeštaja

Internet, Grejanje, Dvorište

Lokacija

069/40-57-599
apartmanijanja@gmail.com
Vojvode Putnika 62

Upit za rezervaciju

katalog privatnog smestaja sokobanja
divider veliki gornji

Pogledajte još i ove objekte

ozren 3

Apartmani Ozren

Smešteni su u neposrednoj blizini vodopada Ripaljke i sprecijalne plućne bolnice. U blizini se takođe nalazi park za decu, kao i fudbalski i košarkaški tereni.

POGLEDAJ OBJEKAT ➙