SB Sokobanja

Početak Smeštaj ➙ 

SB Sokobanja

Opis smeštaja

SB „Sokobanja“ raspolaže sa 530 ležajeva u pet posebnih objekata: Stari zavod “Sokograd” i vila  “Dalmacija” u centru grada, vila „Bota“ i „Mala Bota“ 500 m od centra grada i “Novi zavod” 800 m od centra. Takođe raspolaže savremenom kompjuterskom tehnologijom za ispitivanje plućne i srčane funkcije, automatskom biohemijskom laboratorijom, rendgen kabinetom, stacionarnim delom sa odeljenjima za prevenciju, poluintenzivnu i intenzivnu negu, blokom za respiratornu i opštu lokomotornu rehabilitaciju. Specijalna bolnica „Sokobanja“ banjskim gostima nudi različite wellness i fitness programe sa ciljem poboljšanja i očuvanja zdravlja. Wellness program se preporučuje osobama koje pate od hroničnog stresa, kao i svima koji žele da poprave svoje zdravlje, ili jednostavno da se opuste i uživaju. Ovaj program obuhvata: kupanje u autentičnom turskom kupatilu “Amam”-u, u bazenima ili pak u originalnoj kadi u kojoj je svojevremeno uživao Knjaz Miloš, finsku saunu, bisernu kupku, hidromasažu, manuelnu masažu, jacuzzi.

Sadržaj: Obezbeđen parking prostor, masaža, sauna, slana soba, biserna kupka, fitness sala, zatvoreni bazen sa termalnom vodom, sportski tereni, staza zdravlja, wellness, fitness i soko life program, salon lepote.

Kontakt: +381 18 830 124

e-mail: sokobolnica@sbsokobanja.rs

web: www.soko-banja.rs

Pogodnosti smeštaja

Internet, Parking, Dvorište

Lokacija

018 830 124
sokobolnica@sbsokobanja.rs
Vojvode MIšića 48
www.soko-banja.rs

Upit za rezervaciju

katalog privatnog smestaja sokobanja
divider veliki gornji

Pogledajte još i ove objekte

ozren 3

Apartmani Ozren

Smešteni su u neposrednoj blizini vodopada Ripaljke i sprecijalne plućne bolnice. U blizini se takođe nalazi park za decu, kao i fudbalski i košarkaški tereni.

POGLEDAJ OBJEKAT ➙