Hotel Sunce

Početak Smeštaj ➙ 

Hotel Sunce

Opis smeštaja

Hotel „Sunce“ je hotel visoke kategorije (4*) koji se nalazi 400 m od centra grada, preko puta parka Banjica, na desnoj obali reke Moravice. Hotel je nekada bio simbol Sokobanje, a sada je u potpunosti rekonstruisan, ali je zadržao specifičnu arhitekturu po kojoj je bio prepoznatljiv. Poseduje 2 zatvorena bazena, 1 otvoreni bazen, wellness i spa centar, 3 konferencijske sale sa 120, 80 i 30 mesta. Wellness i spa centar se prostire na 1.300 m2, i gostima pruža veliki izbor različitih sadržaja. U ponudi su dva zatvorena bazena sa hidromasažerima i jedan otvoreni bazen. Od ostalih sadržaja sadrži slanu sobu, tri vrste sauna (finska, bio, soft), parno kupatilo,kaldarijum, hidromasažnu kadu za 6 osoba, tropski tuš, potezno vedro, hladnu sobu, relax sobu sa tepidarijumima, tunel iznenađenja, sobe za masažu, teretanu.

 

Lokacija: 400 m od centra grada

 

Sadržaj: Obezbeđen parking prostor, 2 zatvorena bazena, 1 otvoreni bazen, wellness i spa, 3 kongresne sale sa 120, 80 i 30 mesta, upotreba kreditnih kartica.

 

Kontakt: +381 18 415 19 00

e-mail: recepcija@suncehotel.rs

web: www.suncehotel.rs

Pogodnosti smeštaja

Internet, Parking, Klima, Grejanje, Terasa, Dvorište, Prilaz za invalide

Lokacija

018 415 19 00
recepcija@suncehotel.rs
Rudnička 2
www.suncehotel.rs

Upit za rezervaciju

katalog privatnog smestaja sokobanja
divider veliki gornji

Pogledajte još i ove objekte

ozren 3

Apartmani Ozren

Smešteni su u neposrednoj blizini vodopada Ripaljke i sprecijalne plućne bolnice. U blizini se takođe nalazi park za decu, kao i fudbalski i košarkaški tereni.

POGLEDAJ OBJEKAT ➙