Apartmani Stanojević

Početak Smeštaj ➙ 

Apartmani Stanojević

Opis smeštaja

Apartmani “Stanojević” nalaze se u mirnom delu Sokobanje kod Hotela “Sunce” u neposrednoj blizini Parka na Banjici.

Apartmani poseduju:

  • Kablovsku televiziju
  • Internet
  • Klimu
  • Parno grejanje (moguće je izdavanje tokom cele godine)
  • Parking prostor
  • Letnjikovac sa velikim dvorištem iza kuće
  • Bazen za decu
  • Kućica sa toboganom i penjalicama

Apartman ” Devica ” poseduje 2+2 ležaja. Nalazi se na 3 spratu. Ima spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa još dva dodatna ležaja, kuhinja, frižider, wc sa tuš kabinom, terasa sa pogledom na borovu šumu i planine Ozren i Devica, klima, bežični internet, TV sa kablovskom i parking mesto.

Apartman ”Ozren” poseduje 2+3 ležaja. Nalazi se na 2 spratu. Ima spavaću sobu sa francuskim ležajem i još jednim dodatnim ležajem, TV sa kablovskom, dve fotelje sa stočetom. Dnevni boravak sa još dva dodatna ležaja, kuhinja, frižider, wc sa tuš kabinom, velika terasa sa pogledom na planinu Ozren, bežični internet, parking mesto.

Apartman ”Rtanj ” poseduje 2+3 ležaja. Nalazi se na 2 spratu. Ima spavaću sobu sa francuskim ležajem i još jednim dodatnim ležajem TV sa kablovskom. Dnevni boravak sa još dva dodatna ležaja, kuhinja, frižider, wc sa tuš kabinom, velika terasa sa pogledom na planinu “Rtanj”, bežični internet, parking mesto.

Studio ” Rtanj ” poseduje 2+2 ležaja. Nalazi se na 3 spratu. Ima francuski ležaj sa josš dva dodatna ležaja, kuhinja, frižider, wc sa tuš kabinom, terasa sa pogledom na planinu “Rtanj” klima, bežični internet, TV sa kablovskom i parking mesto.

Ulica Rudnička 12

Info telefon:

064 292 45 80

063 737 51 22

IZDAVANJE  PREKO  VAUČERA

 

Pogodnosti smeštaja

Internet, Parking, Klima, Grejanje, Dvorište

Lokacija

064 292 45 80
Rudnička 12, Sokobanja

Upit za rezervaciju

katalog privatnog smestaja sokobanja
divider veliki gornji

Pogledajte još i ove objekte

ozren 3

Apartmani Ozren

Smešteni su u neposrednoj blizini vodopada Ripaljke i sprecijalne plućne bolnice. U blizini se takođe nalazi park za decu, kao i fudbalski i košarkaški tereni.

POGLEDAJ OBJEKAT ➙