Apartman Janja

Početak Smeštaj ➙ 

Apartman Janja

Opis smeštaja

Apartman Janja se nalazi u mirnom i sunčanom delu naselja Carina, 15 minuta hoda od centra, 5 minuta kolima, 10 minuta od spa centra „Soko terme“. Apartman je u sklopu porodične kuće na prvom spratu, sa posebnim ulazom i pogodan je za smeštaj 4 osoba, ima dve spavaće sobe. Apartman obuhvata i kompletno opremljenu kuhinju, dnevni boravak, trpezariju kupatilo, prostranu terasu sa garniturom za sedenje i tendom.

 

Površina apartmana je 90 m2. Ispred kuće takođe ima garnituru za sedenje sa ljuljaškom. Gostima je na raspolaganju i besplatan parking, internet, kablovska TV i IPTV (preko sto kanala), dvorište za decu ispred i iza kuće, kao i dečiji parkić u neposrednoj blizini kuće. Apartman ima i parno grejanje, pa je pogodan za izdavanje tokom cele godine. Prijatna atmosfera, mir, tišina i ljubaznost domaćina, učiniće vaš boravak nezaboravnim.

 

Kontakt telefoni: 069/40 57 599 i 063/8 222 388.
Adresa: Vojvode Putnika br. 62, Sokobanja.

Pogodnosti smeštaja

Internet, Parking, Grejanje, Terasa, Dvorište

Lokacija

069/40 57 599
Vojvode Putnika br. 62

Upit za rezervaciju

katalog privatnog smestaja sokobanja
divider veliki gornji

Pogledajte još i ove objekte

Smeštaj Bogojević

Smeštaj Bogojević

Smeštaj “Bogojević” sadrži pet novoopremljenih, moderno sređenih i komfornih zasebnih smeštajnih jedinica. U ponudi imamo apartman, dva studija i dve dvokrevetne sobe. Smeštajne jedinice nalaze

POGLEDAJ OBJEKAT ➙