Kvartirы, doma i kvartirы

Sortirovka
  • Otmečen
Setka
Spisok

Apartamentы Mišlenovič

Ulica: Vojvode Mišića № 1

3Foto
[:sr]Apartmani Mišljenović Porodična kuća Mišljenović se nalazi u strogom centru Sokobanje, u ulici Vojvode Mišića br. 1, odmah pored mermernog šetališta.
 

Nomera Radmilы Milenkovič

Ulica: Milutina Pejovića № 5

15Foto
[:sr]Sobe Radmile Milenković Porodična kuća Milenković se nalazi u ulici Milutina Pejovića br. 5, u blizini parka Banjica, na oko 100m udaljenosti od šetališta.
 

Apartamentы Petkovič

Ulica: Nemanjina № 6

27Foto
[:sr]Apartmani Petković Ako želite da provedete lep i nezaboravan odmor u Sokobanji dođite kod nas! Nalazimo se u strogom centru Sokobanje u Nemanjinoj ulici br. 6, nedaleko od zgrade Pošte i Doma zdravlja.
 

Apartamentы Markovič

Ulica: Nikole Pašića № 41

9Foto
[:sr]Apartmani Marković Apartmani Marković se nalaze u centru Sokobanje, na par minuta hoda od šetališta. Ističu se pristupačnom cenom i komfornim smeštajem.
 

Apartamentы Ristič

Ulica: Jabukar № 10

6Foto
[:sr]Apartman Ristić Apartman Ristić se nalazi u centru Sokobanje, u ulici Nikole Pašića 27/1, na svega 3 minuta hoda od mermernog šetališta.
 

Rojal HM

Ulica: Mitropolita Mihajla № 3

4Foto
[:sr]Royal NM Objekat „Royal NM“ sa sobama za izdavanje, I kategorije, vlasništvo je porodice Matejević. Nalazi se u centru Sokobanje, u ulici Mitropolita Mihajla 3a, iznad školskog košarkaškog terena.
 
54 Naйdeno.Na stranice