Kvartirы, doma i kvartirы

Sortirovka
  • Otmečen
Setka
Spisok

Nomera i apartamentы Lюbiši Džordževiča

Ulica: Hajduk Veljkova № 6

9Foto
Porodična kuća Đorđević se nalazi u strogom centru Sokobanje, u Hajduk Veljkovoj ulici br. 6. Raspolaže sa dvokrevetnim apartmanom 1. kategorije, i 4 sobe 2. kategorije.
 

Apartamentы Radmilы Živkovič

Ulica: Čair № bb

11Foto
[:sr]Apartmani Živković Radmile Apartmani Rada se nalaze u mirnom delu Sokobanje, na 400 metara od centra grada i 20 metara od sportskih terena hotela ''Zdravljak'' i autobuske stanice.
 

Apartamentы Slaviši Miloeviča

Ulica: 14. brigade № 18

9Foto
[:sr]Apartmani Milojević Slaviše Porodična kuća Milojević se nalazi u ulici 14. brigade br. 18, na oko 400 m udaljenosti od Doma zdravlja. U ponudi su dva dvokrevetna apartmana I kategorije.
 

Villa Vlasta

Ulica: Prevalac № 5

10Foto
[:sr]Vila Vlasta Vila Vlasta se nalazi u ulici Prevalac br. 5, na oko 300 m udaljenosti od parka Banjica. U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe.
 

Komnatы Dragana Džurdžiča

Ulica: Nikole Pašića № 22

21Foto
[:sr]Sobe Đurđić Dragan Kuća porodice Đurđić se nalazi u centru, u ulici Nikole Pašića br. 22, na oko 5 minuta hoda od mermernog šetališta. Raspolaže sa 3 dvokrevetne sobe prve kategorije.
 

Komnatы Borislava Džurdžiča

Ulica: Nikole Pašića № 22

21Foto
[:sr]Sobe Đurđić Borislav Kuća porodice Đurđić se nalazi u centru, u ulici Nikole Pašića br. 22, na oko 5 minuta hoda od mermernog šetališta. Raspolaže sa 6 dvokrevetnih soba prve kategorije.
 

Apartamentы Andželkovič

Ulica: Sportska № 21

12Foto
[:sr]Apartmani Anđelković Apartmani Anđelković nalaze se u jednom od najlepših delova Sokobanje, na 2 min. hoda od Park šume "Čuka 2", a opet u blizini centra banje (8 min. hoda).
 

Apartamentы «Laki»

Ulica: Stevana Mokranjca № 2

7Foto
[:sr]Apartman „Laki“ Apartman „LAKI“ je potpuno nov i nalazi se na drugom spratu kuće, u ulici Stevana Mokranjca br. 2, koja je udaljena oko 5 minuta hoda od centra grada. Veličina apartmana je 50m².
 

Komnatы Mirьяnы Manoйlovič

Ulica: 27. marta № 37

11Foto
[:sr]Sobe Mirjane Manojlović Porodična kuća Manojlović se nalazi u centru grada, u blizini autobuske stanice i mermernog šetališta, u ulici 27. marta br. 37. U ponudi su 3 sobe i jedan studio 2. kategorije.
 

Apartamentы Stoяdinovič

Ulica: Karađorđeva № 12

23Foto
[:sr]Apartmani Stojadinović Porodična kuća Stojadinović se nalazi u strogom centru, u Karađorđevoj ulici br. 12, u blizini mermernog šetališta. U ponudi su 2 trokrevetna apartmana 1. kategorije i 4 dvokrevetne sobe 3.
 

Villa Maksimovič

Ulica: Vojvode Putnika № 27

32Foto
[:sr]Vila Maksimović Dragi gosti za vaš ugodan boravak u Sokobanji pravi izbor je kuća Maksimovića, koja se nalazi na 10 minuta hoda od centra Sokobanje.
 

Apartamentы Milovanovič

Ulica: Nikole Tesle № 10

20Foto
[:sr]Apartmani Milovanović Apartmani Milovanović sa nalaze u novoizgrađenom objektu, u ulici Nikole Tesle br. 10, u blizini Specijalne bolnice, izletišta Borići i park-šume Čuka II.
 
54 Naйdeno.Na stranice