Kvartirы, doma i kvartirы

Sortirovka
  • Otmečen
Setka
Spisok

Apartamentы Nakič

Ulica: Pjera Križanića № 13

8Foto
[:sr]Apartman Nakić Apartman Nakić se nalazi u blizini aqua parka, na 15 minuta od glavnog šetališta.
 

Apartamentы «Sunčev zrak» («Solnečnый luč»)

Ulica: Đorđa Novakovića № 3

9Foto
[:sr]Apartman „Sunčev zrak“ Apartman „Sunčev zrak“ se nalazi 400 m od centra Sokobanje, u ulici Đorđa Novakovića br. 3, u izuzetno mirnom delu naselja Carina.
 

Apartamentы Bogdanovič

Ulica: Stevana Sremca № 11

15Foto
[:sr]Apartman Bogdanović Četvorokrevetni apartman „BMV“ nalazi se iznad gimnazije, u ulici Stevana Sremca br. 11, u blizini izletišta Borići.
 

Apartamentы 'Milojević Žika'

Ulica: Ive Andrića № 30

22Foto
[:sr]Apartmani Milojević Žike Apartmani Milojević nalaze se u ulici Ive Andrića br. 30, iznad Doma zdravlja, na 5 minuta od centra Sokobanje. U ponudi su ¼ apartman 2. kategorije (3*) i ½ apartman 3. kategorije (2*).
 

Nomera Stefanovič

Ulica: Vuka Karadžića № 17

11Foto
[:sr]Sobe Stefanović Kuća porodice Stefanović se nalazi u ulici Vuka Karadžića br. 17, u mirnom delu Sokobanje, na oko pet minuta od mermernog šetališta. U ponudi su 2 dvokrevetne sobe 3. kategorije (1*) i dvokrevetni apartman 4.
 

Apartamentы Peйovič

Ulica: Nikole Pašića № 12

9Foto
[:sr]Apartman Pejović Dvosoban apartman nalazi se u porodičnoj kući Pejovića, u ulici Nikole Pašića br. 12, dva minuta od mermernog šetališta.
 

Dom dlя otdыha «Apartamentы Pavlovič»

Ulica: Nikole Pašića № 15

14Foto
[:sr]Kuća za odmor „Apartmani Pavlović“ U kući od oko 200 m2 opremljene su 4 smeštajne jedinice, svaka sa zasebnim ulazom, komletno opremljene za 2 ili 4 osobe. Okružena je malim vrtom, ogradjena.
 

Komnatы Latinki Milovanovič

Ulica: Čair № bb

18Foto
[:sr]Sobe Milovanović Latinka Kuća porodice Milovanović se nalazi u naselju Čair, u blizini autobuske stanice i hotela „Zdravljak“, na oko 300 m od centra grada. U ponudi su 2 dvokrevetne i 2 trokrevetne sobe 3. kategorije.
 

Nomera Milяna Diniča

Ulica: Sportska № 20

8Foto
[:sr]Sobe Dinić Miljan Kuća porodice Dinić se nalazi u Sportskoj ulici br. 20, u blizini Doma zdravlja. U blizini kuće se nalazi i park-šuma Čuka 2. U ponudi su 2/2 i 1/3 soba 3. kategorije.
 

Apartamentы i nomera Bogolюba Pavloviča

Ulica: Kralja Petra I № 15

12Foto
[:sr]Apartman i sobe Pavlović Bogoljub Kuća porodice Pavlović se nalazi u ulici Kralja Petra I br. 15, u neposrednoj blizini mermernog šetališta. U ponudi su 2/2 studia i 2/2 sobe 1. kategorije.
 

Nomera Dragana Malidžan

Ulica: 23. divizije № 8

5Foto
[:sr]Sobe Malidžan Dragana Kuća porodice Malidžan nalazi se u ulici 23. divizije br. 8, u blizini Doma zdravlja. U ponudi su dvokrevetna i trokrevetna soba 2. kategorije. Gostima je na raspolaganju kuhinja i kupatilo sa kadom.
 

Nomera Dragoslava Bogunovič

Ulica: Dositejeva № 52

13Foto
[:sr]Sobe Bogunović Dragoslava Kuća se nalazi u Dositejevoj ulici br. 52, u blizini Doma zdravlja. U ponudi su 3 dvokrevetne sobe 2. kategorije.
 
54 Naйdeno.Na stranice