Kvartirы, doma i kvartirы

Sortirovka
  • Otmečen
Setka
Spisok

Nomera Filič

Ulica: Svetog Save № 39

12Foto
[:sr]Sobe Filić Sobe Filić, se nalaze u najstrožijem centru Sokobanje. Nude pun komfor, a domaćini su ljubazni i predusretljivi.
 

Apartamentы Gaйič

Ulica: Nikole Tesle № 12

30Foto
[:sr]Apartmani Gajić Apartmani Gajić se nalaze u mirnom delu Sokobanje, u ulici Nikole Tesle br. 12, u blizini Specijalne bolnice Sokobanja i park šume „Čuka 2“. U ponudi su dva dvokrevetna apartmana 3.
 

Nomera Petkovič

Ulica: Bukovička № 26

27Foto
[:sr]Smeštaj Petković Kuća se nalazi na 500 m od centra Sokobanje, u Bukovičkoj ulici br 26, u naselju Carina. Nalazi se u mirnom kraju, a u blizini je i Wellness centar „Soko terme“.
 

Apartamentы Mitič

Ulica: Rudnička № 8

6Foto
[:sr]Apartmani Mitić Apartmani se nalaze u hotelskom kompleksu, na samo par koraka od parka „Banjica“, reke Moravice i deset minuta od centra grada.
 

Apartamentы «Zone»

Ulica: Svetog Save № 33

11Foto
[:sr]Apartmani „Zone“ Apartmani „Zone“, nalaze se u centru, u ulici Svetog Save br. 33.
 

Apartamentы Filipovič

Ulica: Miluna Mitrovića № 5

24Foto
[:sr]Smeštaj Filipović Smeštaj Filipović nalazi se u blizini Doma zdravlja, na 5 minuta hoda od šetališta, u ulici Miluna Mitrovića br 5.
 

Apartamentы «Naйdič»

Ulica: Solunska № 11

12Foto
[:sr]Apartman Najdić Apartman "Najdić" se nalazi u porodičnoj kući u najlepšem i najmirnijem kraju Sokobanje, u naselju Carina. Izdaje se i zimi (poseduje centralno grejanje).
 

Apartamentы «Milo»

Ulica: Nikole Tesle № 15

29Foto
[:sr]Apartmani Milo Apartmani „Milo“ nalaze se na predivnom i mirnom mestu u Sokobanji, u ulici Nikole Tesle br. 15, poznatoj kao ulica „Breza“.
 

Apartamentы Kalinoviča

Sokobanja

9Foto
[:sr]Apartmani Kalinovica Apartmani Kalinovica se nalaze u mirnom delu centra Sokobanje, u ulici Vuka Karadžića br.12, kod Doma zdravlja (3 minuta od šetališta), u apartmanskoj kući porodice Milenković.
 

Studiя «Banica» - Dobrivoe Ilič

Ulica: Hajduk Veljka № 13

10Foto
[:sr]Studija Banjica - Ilić Dobrivoje Kuća za izdavanje, vlasnika Dobrivoja Ilića, sadrži pet dvokrevetnih studija i nalazi se u ulici Kneza Lazara br. 10, u blizini parka Banjica.
 

Apartamentы «Drlяča»

Ulica: Ivana Cankara № 8

6Foto
[:sr]Apartmani „Drljača“ Apartman "Drljača 1" se nalazi na II spratu porodične kuće. Nalazi se u tihoj, neprometnoj ulici , ispod park šume „Čuka II“ na 700 m od centra Sokobanje, u neposrednoj blizini Specijalne bolnice.
 

Konak Natali

Ulica: Vojvode Mišića № 22b

12Foto
[:sr]Konak Natali Konak Natali je nov, moderan objekat na najlepšem mestu u Sokobanji odmah iznad mermernog šetališta. Prelepo dvorište pored potoka učiniće Vaš odmor prijatnim i jedinstvenim.
 
54 Naйdeno.Na stranice