Квартиры, дома и квартиры

Сортировка Опция

  Апартаменты «Хаджи»

  Улица: Краља Петра I № бб

  17Picture
  [:sr]Апартмани „Хаџи“ Објекат се налази у строгом центру, 50 метара од мермерног шеталишта, иза хотела "Турист". Поседује паркинг и пространо двориште за одмор и игру, са справама за забаву деце.

  Вилла «Eva» - бывший постоялый двор «Александар»

  Улица: Николе Пашића № 16

  13Picture
  [:sr]Вила „Ева“ – бивши конаци „Александар“ Наши смештајни капацитети се налазе у самом центру Сокобање у непосредној близини градског шеталишта. У улици Николе Пашића бр.

  Вилла «Катарина»

  Улица: Алексе Маркишића № 37

  16Picture
  [:sr]Вила Катарина Налази се на 120 м од градског шеталишта. За госте постоји обезбеђен паркинг у дворишту. Сваки апартман поседује клима уређај, централно грејање, кабловску телевизију и бежични приступ интернету.

  Велми апартаменти

  Улица: Светог Саве № 88

  13Picture
  [:sr]Велми апартмани Налазимо се на 200m од центра града и пешачке зоне и располажемо са четири апартмана високе категорије. Апартмани су са два, три и четири лежаја, са укупним капацитетом од 11 лежаја.

  Апартаменты Драгана и Миры Петкович

  Улица: Светог Саве № 76

  14Picture
  [:sr]Апартмани Петковић Мира и Драган Комплетно опремљени апартмани "Петковиц" са централним грејањем, кабловском телевизијом, терасама, wирелесс интернетом, паркинг простором, летњиковцем у оквиру двориста објекта.

  Апартаменты и номера Кежич

  Улица: Кнеза Лазара № 6

  13Picture
  [:sr]Апартмани и собе Кежић Кућа се налази на 70 м од пешачке зоне. Увучена је од главне улице, тако да нема буке и прашине.

  Галерея «Мими»

  Сокобања

  8Picture
  [:sr]Галерија „Мими“ Галерија Мими Сокобања садржи де луxе апартман у строгом центру Сокобање на мермерном шеталишту. Апартман поседује 4 лежајева плус помоћни лежај, КДС телевизор и терасу површине 12 м².

  Номера и студия Степович

  Улица: Доситејева № 60

  10Picture
  [:sr]Собе и студио Стијеповић Породична кућа Стијеповић се налази на ободу центра, 150 м од Дома здравља, у Доситејевој улици бр. 60, на путу за Аква парк „Подина“.

  Номера Миладинович

  Сокобања

  19Picture
  [:sr]Смештај Миладиновић Собе су смештене у приземној кући, у мирном делу Сокобање, близу парка Бањица, у насељу Јабукар. У понуди су једна једнокреветна соба, две двокреветне и једна трокреветна соба.

  Апартаменты Милосавлевич

  Улица: Озренска № 13

  14Picture
  [:sr]Апартмани Милосављевић Смештај Милосављевић се налази у првој зони града, на пет минута од центра и десет минута хода од Дома Здравља. У близини су позната излетишта Лептерија и Сокоград.

  Апартаменты Велькович

  Улица: Доситејева № 74

  16Picture
  [:sr]Апартмани Вељковић Апартмани Вељковић налазе се на пола пута између центра града и Аква парка, на прелепој и мирној локацији , у непосредној близини парка „Чука“, у улици Доситејевој бр. 74.

  Номера «Амбиент»

  Сокобања

  8Picture
  [:sr]„Амбијент“ – собе за издавање У самом центру Сокобање у пријатном окружењу издајемо комфорне собе. Купатила, терасе, ТВ у свакој соби, на свакој етажи чајна кухиња и фрижидер.
  58 Результаты возвращаются.На странице