Kvartirы, doma i kvartirы

Sortirovka
  • Otmečen
Setka
Spisok

Apartamentы «Hadži»

Ulica: Kralja Petra I № bb

17Foto
[:sr]Apartmani „Hadži“ Objekat se nalazi u strogom centru, 50 metara od mermernog šetališta, iza hotela "Turist". Poseduje parking i prostrano dvorište za odmor i igru, sa spravama za zabavu dece.
 

Villa «Eva» - bыvšiй postoяlый dvor «Aleksandar»

Ulica: Nikole Pašića № 16

13Foto
[:sr]Vila „Eva“ – bivši konaci „Aleksandar“ Naši smeštajni kapaciteti se nalaze u samom centru Sokobanje u neposrednoj blizini gradskog šetališta. U ulici Nikole Pašića br.
 

Villa «Katarina»

Ulica: Alekse Markišića № 37

16Foto
[:sr]Vila Katarina Nalazi se na 120 m od gradskog šetališta. Za goste postoji obezbeđen parking u dvorištu. Svaki apartman poseduje klima uređaj, centralno grejanje, kablovsku televiziju i bežični pristup internetu.
 

Velmi apartamenti

Ulica: Svetog Save № 88

13Foto
[:sr]Velmi apartmani Nalazimo se na 200m od centra grada i pešačke zone i raspolažemo sa četiri apartmana visoke kategorije. Apartmani su sa dva, tri i četiri ležaja, sa ukupnim kapacitetom od 11 ležaja.
 

Apartamentы Dragana i Mirы Petkovič

Ulica: Svetog Save № 76

14Foto
[:sr]Apartmani Petković Mira i Dragan Kompletno opremljeni apartmani "Petkovic" sa centralnim grejanjem, kablovskom televizijom, terasama, wireless internetom, parking prostorom, letnjikovcem u okviru dvorista objekta.
 

Apartamentы i nomera Kežič

Ulica: Kneza Lazara № 6

13Foto
[:sr]Apartmani i sobe Kežić Kuća se nalazi na 70 m od pešačke zone. Uvučena je od glavne ulice, tako da nema buke i prašine.
 

Galereя «Mimi»

Sokobanja

8Foto
[:sr]Galerija „Mimi“ Galerija Mimi Sokobanja sadrži de luxe apartman u strogom centru Sokobanje na mermernom šetalištu. Apartman poseduje 4 ležajeva plus pomoćni ležaj, KDS televizor i terasu površine 12 m².
 

Nomera i studiя Stepovič

Ulica: Dositejeva № 60

10Foto
[:sr]Sobe i studio Stijepović Porodična kuća Stijepović se nalazi na obodu centra, 150 m od Doma zdravlja, u Dositejevoj ulici br. 60, na putu za Akva park „Podina“.
 

Nomera Miladinovič

Sokobanja

19Foto
[:sr]Smeštaj Miladinović Sobe su smeštene u prizemnoj kući, u mirnom delu Sokobanje, blizu parka Banjica, u naselju Jabukar. U ponudi su jedna jednokrevetna soba, dve dvokrevetne i jedna trokrevetna soba.
 

Apartamentы Milosavlevič

Ulica: Ozrenska № 13

14Foto
[:sr]Apartmani Milosavljević Smeštaj Milosavljević se nalazi u prvoj zoni grada, na pet minuta od centra i deset minuta hoda od Doma Zdravlja. U blizini su poznata izletišta Lepterija i Sokograd.
 

Apartamentы Velьkovič

Ulica: Dositejeva № 74

16Foto
[:sr]Apartmani Veljković Apartmani Veljković nalaze se na pola puta između centra grada i Akva parka, na prelepoj i mirnoj lokaciji , u neposrednoj blizini parka „Čuka“, u ulici Dositejevoj br. 74.
 

Nomera «Ambient»

Sokobanja

8Foto
[:sr]„Ambijent“ – sobe za izdavanje U samom centru Sokobanje u prijatnom okruženju izdajemo komforne sobe. Kupatila, terase, TV u svakoj sobi, na svakoj etaži čajna kuhinja i frižider.
 
54 Naйdeno.Na stranice