Квартиры, дома и квартиры

Sort Option
  • Featured
Grid
List

Апартаменты «Хаджи»

Улица: Краља Петра I № бб

17Picture(s)
Visits:199
[:sr]Апартмани „Хаџи“ Објекат се налази у строгом центру, 50 метара од мермерног шеталишта, иза хотела "Турист". Поседује паркинг и пространо двориште за одмор и игру, са справама за забаву деце.
 

Вилла «Eva» - бывший постоялый двор «Александар»

Улица: Николе Пашића № 16

13Picture(s)
Visits:282
[:sr]Вила „Ева“ – бивши конаци „Александар“ Наши смештајни капацитети се налазе у самом центру Сокобање у непосредној близини градског шеталишта. У улици Николе Пашића бр.
 

Вилла «Катарина»

Улица: Алексе Маркишића № 37

16Picture(s)
Visits:242
[:sr]Вила Катарина Налази се на 120 м од градског шеталишта. За госте постоји обезбеђен паркинг у дворишту. Сваки апартман поседује клима уређај, централно грејање, кабловску телевизију и бежични приступ интернету.
 

Велми апартаменти

Улица: Светог Саве № 88

13Picture(s)
Visits:216
[:sr]Велми апартмани Налазимо се на 200m од центра града и пешачке зоне и располажемо са четири апартмана високе категорије. Апартмани су са два, три и четири лежаја, са укупним капацитетом од 11 лежаја.
 

Апартаменты Драгана и Миры Петкович

Улица: Светог Саве № 76

14Picture(s)
Visits:238
[:sr]Апартмани Петковић Мира и Драган Комплетно опремљени апартмани "Петковиц" са централним грејањем, кабловском телевизијом, терасама, wирелесс интернетом, паркинг простором, летњиковцем у оквиру двориста објекта.
 

Апартаменты и номера Кежич

Улица: Кнеза Лазара № 6

13Picture(s)
Visits:197
[:sr]Апартмани и собе Кежић Кућа се налази на 70 м од пешачке зоне. Увучена је од главне улице, тако да нема буке и прашине.
 

Галерея «Мими»

Сокобања

8Picture(s)
Visits:191
[:sr]Галерија „Мими“ Галерија Мими Сокобања садржи де луxе апартман у строгом центру Сокобање на мермерном шеталишту. Апартман поседује 4 лежајева плус помоћни лежај, КДС телевизор и терасу површине 12 м².
 

Номера и студия Степович

Улица: Доситејева № 60

10Picture(s)
Visits:238
[:sr]Собе и студио Стијеповић Породична кућа Стијеповић се налази на ободу центра, 150 м од Дома здравља, у Доситејевој улици бр. 60, на путу за Аква парк „Подина“.
 

Номера Миладинович

Сокобања

19Picture(s)
Visits:211
[:sr]Смештај Миладиновић Собе су смештене у приземној кући, у мирном делу Сокобање, близу парка Бањица, у насељу Јабукар. У понуди су једна једнокреветна соба, две двокреветне и једна трокреветна соба.
 

Апартаменты Милосавлевич

Улица: Озренска № 13

14Picture(s)
Visits:229
[:sr]Апартмани Милосављевић Смештај Милосављевић се налази у првој зони града, на пет минута од центра и десет минута хода од Дома Здравља. У близини су позната излетишта Лептерија и Сокоград.
 

Апартаменты Велькович

Улица: Доситејева № 74

16Picture(s)
Visits:194
[:sr]Апартмани Вељковић Апартмани Вељковић налазе се на пола пута између центра града и Аква парка, на прелепој и мирној локацији , у непосредној близини парка „Чука“, у улици Доситејевој бр. 74.
 

Номера «Амбиент»

Сокобања

8Picture(s)
Visits:193
[:sr]„Амбијент“ – собе за издавање У самом центру Сокобање у пријатном окружењу издајемо комфорне собе. Купатила, терасе, ТВ у свакој соби, на свакој етажи чајна кухиња и фрижидер.
 
54 Results returned.Per Page