Muzički spektakl u Sokobanji za Prvi maj – koncert grupe „Miligram“ na centralnom banjskom trgu!

Više desetina hiljada turista posećuje Sokobanju svake godine tokom prvomajskih i uskršnjih praznika. Izletišta na teritoriji opštine, Lepterija, Sesalačka pećina, Vrelo Moravice, Vrmdžansko i Bovansko jezero i nekoliko na Ozrenu već su uređena za prihvat gostiju i tokom vikenda u aprilu beleže veliku posećenost.
Organizacija za turizam i kulturu Sokobanja, u petak 29. aprila, organizuje tradicionalni prolećni Festival cveća i ukrasnog bilja na memernom šetalištu, koji će trajati do 6. maja.
Sve turiste koji prvomajske i uskršnje praznike provedu u Sokobanji i meštane Sokobanje, u nedelju, 01. maja, od 20:00 sati, na centralnom gradskom trgu očekuje jedinstven muzički događaj. Organizacija za turizam i kulturu Sokobanja, organizuje koncert, verovatno trenutno najpopularnijeg i najatraktivnijeg muzičkog satsava na Balkanu — grupe «Miligram».
Za kratko vreme od osnivanja, grupa je stekla mnogobrojne fanove širom Balkanskog poluostrva, izdala tri albuma, sa kojih je gotovo svaka pesma postala super – hit. Poslednji, pod nazivom „Magnetik“ izdat je prošle godine, sa koga se već mesecima na vrhovima top listi nalaze hitovi kao što su „Kavijar“, „Sigurica“, „Nadam se da nije ljubav“, „Prolazna i posebna“…

Leave a Reply

Эtot saйt ispolьzuet Akismet dlя borьbы so spamom. Uznaйte kak obrabatыvaюtsя vaši dannыe kommentariev.