О објекту

Апартмани Николић

Војводе Путника 68, Sokobanja, Serbia 18230

Opis nekretnine

Апартмани Николић
Апартмани Николић се налазе у улици Војводе Путника бр. 68, у насељу Царина. Породична кућа Николић је новоизградјени објекат и представља идеално место за Ваш одмор. Налази се у једном од најмирнијих делова Сокобање, на сунчаној обали реке Моравице.
Својим изгледом и комфором привлачи поглед сокобањских туриста. Погодна за људе који свој одмор желе да проведу у миру, тишини и на романтичан начин.
Породична кућа Николић располаже са 4 четворокреветна и једним двокреветним апартманом, студиом, дуплексом и собом И категорије. Апартмани су опремљени свим потребним и неопходним за пријатан и незабораван боравак и пружају максималне услове за добар одмор и рекреацију. Пажљиво биране боје уклопљене са ентеријером, кухиње са комплетним посудјем и расхладним уредјајем за хладјење и замрзавање, ТВ пријемници са кабловском телевизијом, wирелесс интернет, мини теретана, клима уредјаји, централно грејање, роштиљ место, велики гардеробери за одлагање одеће, пегла, фен за косу… део су стандардне опреме апартмана Николић.
Гостима је на располагању базен за купање, паркинг простор за аутомобиле, двориште са употребом роштиља, више баштенских гарнитура за седење у хладу испод великог летњиковца и уживање уз жубор фонтане.
Контакт телефон: 018/884-008 и 063/77 73 782.
www.apartmani-nikolic.com

Osnovni detalji
Tip nekretnine : Куће и станови за одмор
Tip oglasa : Смештај
Језик : Engleski
Број кревета : 20-30
Категорија објекта : **** (4)
Osobine
Грејање
Клима
Паркинг простор
Употреба дворишта
Употреба кухиње
Интернет у соби
Додатни садржаји
Тераса
Adresna mapa
Ulica : Војводе Путника 68
Geo.Širina : E21° 52' 14.7''
Geo.Dužina : N43° 39' 8.6''
Okolina
Центар : 1000м
Дом здравља : 1500м
Аутобуска станица : 1200м
Пошта : 1200м
Парк Бањица : 1500м
Куће и станови за одмор Смештај
Agent info
Сокобања организација за туризам и културу
ОТКС
Трг Ослобођења бр.2, 18230 Сокобања
Contact Agent