Apartmani, kuće i stanovi za izdavanje

Opcije sortiranja
  • Istaknuto
Grid
List

Studio Mima

39 Vojvode Mišića

9Picture(s)
[:sr]Studio „Mima“, nalazi se u ul. Vojvode Mišića 39, na putu za Specijalnu bolnicu i izletište Borići. Udaljen je 3-5 min od mermernog šetališta. U blizini je škola, crkva, kao i Natali spa, novoizgradjeni wellnes centar.
 

Smeštaj Topalović na Bovanskom jezeru

Selo Trubarevac

5Picture(s)
[:sr]Apartman se nalazi na Bovanskom jezeru na delu jezera zvanog "Mrestilište" kod sela Trubarevac.
 

Apartmani "Delfin"

Miće Panića br. 7

10Picture(s)
[:sr] Apartmani "Delfin" nalaze se u ulici Miće Panića 7 u strogom centru Sokobanje, na 50 metara od šetališta.
 

Apartmani Nikolić

10Picture(s)
[:sr] Apartmani Nikolić nalaze se u blizini Doma zdravlja u Sokobanji. U ponudi su dva moderno opremljena apartmana i dva studija. Apartmani se sastoje iz spavaće sobe, dnevne sobe sa kuhinjom, kupatila i terase.
 

"Milevkini Dvori"

Selo Mužinac

10Picture(s)
[:sr] "Milevkini Dvori" nalaze se u selu Mužinac,u očuvanoj prirodi sa kristalno čistim vazduhom, ispod čudesne planine Rtanj, sa sokobanjske strane.
 

Apartman "Janja"

62 Vojvode Putnika

10Picture(s)
[:sr]Apartman Janja se nalazi u mirnom i sunčanom delu naselja Carina, 15 minuta hoda od centra, 5 minuta kolima, 10 minuta od spa centra „Soko terme“.
 

Smeštaj "Zeleno srce"

18 Svetozara Markovića

9Picture(s)
[:sr] Smeštaj Zeleno Srce se nalazi u mirnom delu Sokobanje, u ulici Svetozara Markovića 18, i u ponudi su dva kvalitetna i kompletno opremljena apartmana. Apartman Zeleno Srce 1 je porodični četvorokrevetni apartman.
 

Apartmani "Stanojević"

12 Rudnička

13Picture(s)
[:sr] Apartmani "Stanojević" nalaze se u mirnom delu Sokobanje kod hotela "Sunce" u neposrednoj blizini parka na Banjici.
 

Apartmani Vasa - Sokobanja

80 Svetog Save

11Picture(s)
[:sr] Odlični za porodice. Preporuka za fizički aktivne osobe i sportiste. Kuća poseduje 4 dupleks apartmana povrsine 40m2, nalazi se na odličnoj lokaciji, 50m od centralnog (mermernog) šetališta i 30m od parka "Banjica".
 

Vila Marković

2 Banjička

13Picture(s)
[:sr] Vila Marković-a se nalazi u parku Banjica na 150 metara od centra Sokobanje. Vila ima svoj parking i raspolaže sa devet smeštajnih apartmanskih jedinica.
 

Apartman Milisavljević

90 Alekse Markišića

8Picture(s)
[:sr] Apartman Milisavljević se nalazi u Sokobanji, u naselju Palilula, u porodičnoj kući sa posebnim ulazom. Vrlo je komforan, površine 77m2. Ima dva kupatila, spavaću sobu, dnevnu sobu i kuhinju sa trpezarijom.
 

Smeštaj porodice Milisavljević

1 Solunska

8Picture(s)
[:sr] Smeštaj Milisavljević sadrži 3 potpuno opremljena apartmana, kuhinje sa kompletnim posuđem, tv sa kablovskom, internet, wi-fi. Za sve goste je obezbeđen parking u dvorištu.
 
75 Pronađeni rezultatiPo strani