Apartmani, kuće i stanovi za izdavanje

Opcije sortiranja
  • Istaknuto
Grid
List

Apartmani Milosavljević

Ozrenska 13

14Picture(s)
[:sr]Apartmani Milosavljević Smeštaj Milosavljević se nalazi u prvoj zoni grada, na pet minuta od centra i deset minuta hoda od Doma Zdravlja. U blizini su poznata izletišta Lepterija i Sokograd.
 

Smeštaj Miladinović

19Picture(s)
[:sr]Smeštaj Miladinović Sobe su smeštene u prizemnoj kući, u mirnom delu Sokobanje, blizu parka Banjica, u naselju Jabukar. U ponudi su jedna jednokrevetna soba, dve dvokrevetne i jedna trokrevetna soba.
 

Sobe i studio Stijepović

Dositejeva 60

11Picture(s)
[:sr]Sobe i studio Stijepović Porodična kuća Stijepović se nalazi na obodu centra, 150 m od Doma zdravlja, u Dositejevoj ulici br. 60, na putu za Akva park „Podina“.
 

Galerija „Mimi“

Sokobanja

8Picture(s)
[:sr]Galerija „Mimi“ Galerija Mimi Sokobanja sadrži de luxe apartman u strogom centru Sokobanje na mermernom šetalištu. Apartman poseduje 4 ležajeva plus pomoćni ležaj, KDS televizor i terasu površine 12 m².
 

Apartmani i sobe Kežić

Kneza Lazara 6

13Picture(s)
[:sr]Apartmani i sobe Kežić Kuća se nalazi na 70 m od pešačke zone. Uvučena je od glavne ulice, tako da nema buke i prašine.
 

Apartmani Nebojša

23. divizije 34

31Picture(s)
[:sr]Apartmani Nebojša U mirnom delu Sokobanje u ulici 23 divizije br. 34, na 150 metra od AQUA PARKA, oko 600 metara od mermernog šetališta, u oazi zelenila, nalaze se apartmani Nebojša.
 

Apartmani Petković Mira i Dragan

Svetog Save 76

14Picture(s)
[:sr]Apartmani Petković Mira i Dragan Kompletno opremljeni apartmani "Petkovic" sa centralnim grejanjem, kablovskom televizijom, terasama, wireless internetom, parking prostorom, letnjikovcem u okviru dvorista objekta.
 

Vila „Eva“ – bivši konaci „Aleksandar“

Nikole Pašića 16

13Picture(s)
[:sr]Vila „Eva“ – bivši konaci „Aleksandar“ Naši smeštajni kapaciteti se nalaze u samom centru Sokobanje u neposrednoj blizini gradskog šetališta. U ulici Nikole Pašića br.
 

Vila Katarina

Alekse Markišića 37

16Picture(s)
[:sr]Vila Katarina Nalazi se na 120 m od gradskog šetališta. Za goste postoji obezbeđen parking u dvorištu. Svaki apartman poseduje klima uređaj, centralno grejanje, kablovsku televiziju i bežični pristup internetu.
 

Velmi apartmani

Svetog Save 88

13Picture(s)
[:sr]Velmi apartmani Nalazimo se na 200m od centra grada i pešačke zone i raspolažemo sa četiri apartmana visoke kategorije. Apartmani su sa dva, tri i četiri ležaja, sa ukupnim kapacitetom od 11 ležaja.
 

Smeštaj „Bogojević“

27. marta 17

9Picture(s)
Smeštaj „Bogojević“ sadrži tri novoopremljene, moderno sređene i komforne zasebne smeštajne jedinice. Trenutno je u ponudi 1 apartman, 1 studio i 1 dvokrevetne soba.
 

Vila "Mednik"

Alekse Markišića 171 a

5Picture(s)
[:sr] Vila "Mednik" se nalazi na ulazu u Sokobanju, u mirnom delu, daleko od gradske buke. Na raspolaganju je 8 apartmana (4 dvokrevetna i 4 trokrevetna), kompletno opremljenih novim nameštajem.
 
75 Pronađeni rezultatiPo strani