Apartmani, kuće i stanovi za izdavanje

Opcije sortiranja
  • Istaknuto
Grid
List

Apartmani „Hadži“

Kralja Petra I bb

17Picture(s)
[:sr]Apartmani „Hadži“ Objekat se nalazi u strogom centru, 50 metara od mermernog šetališta, iza hotela "Turist". Poseduje parking i prostrano dvorište za odmor i igru, sa spravama za zabavu dece.
 

Apartmani Milo

Nikole Tesle 15

29Picture(s)
[:sr]Apartmani Milo Apartmani „Milo“ nalaze se na predivnom i mirnom mestu u Sokobanji, u ulici Nikole Tesle br. 15, poznatoj kao ulica „Breza“.
 

Apartman Najdić

Solunska 11

12Picture(s)
[:sr]Apartman Najdić Apartman "Najdić" se nalazi u porodičnoj kući u najlepšem i najmirnijem kraju Sokobanje, u naselju Carina. Izdaje se i zimi (poseduje centralno grejanje).
 

Smeštaj Filipović

Miluna Mitrovića 5

24Picture(s)
[:sr]Smeštaj Filipović Smeštaj Filipović nalazi se u blizini Doma zdravlja, na 5 minuta hoda od šetališta, u ulici Miluna Mitrovića br 5.
 

Apartmani „Zone“

Svetog Save 33

11Picture(s)
[:sr]Apartmani „Zone“ Apartmani „Zone“, nalaze se u centru, u ulici Svetog Save br. 33.
 

Apartmani Mitić

Rudnička 8

6Picture(s)
[:sr]Apartmani Mitić Apartmani se nalaze u hotelskom kompleksu, na samo par koraka od parka „Banjica“, reke Moravice i deset minuta od centra grada.
 

Smeštaj Petković

Bukovička 26

8Picture(s)
[:sr]Smeštaj Petković Kuća se nalazi na 500 m od centra Sokobanje, u Bukovičkoj ulici br 26, u naselju Carina. Nalazi se u mirnom kraju, a u blizini je i Wellness centar „Soko terme“.
 

Kuća za odmor „Veljković“

Vojvode Mišića

12Picture(s)
[:sr]Kuća za odmor „Veljković“ Kuća za odmor i uživanje u strogom centru Sokobanje pored Miloševog konaka, I zona do mermernog šetalista.
 

Apartmani Gajić

Nikole Tesle 12

9Picture(s)
[:sr]Apartmani Gajić Apartmani Gajić se nalaze u mirnom delu Sokobanje, u ulici Nikole Tesle br. 12, u blizini Specijalne bolnice Sokobanja i park šume „Čuka 2“. U ponudi su dva dvokrevetna apartmana 3.
 

Sobe Filić

Svetog Save 39

12Picture(s)
[:sr]Sobe Filić Sobe Filić, se nalaze u najstrožijem centru Sokobanje. Nude pun komfor, a domaćini su ljubazni i predusretljivi.
 

„Ambijent“ – sobe za izdavanje

Sokobanja

8Picture(s)
[:sr]„Ambijent“ – sobe za izdavanje U samom centru Sokobanje u prijatnom okruženju izdajemo komforne sobe. Kupatila, terase, TV u svakoj sobi, na svakoj etaži čajna kuhinja i frižider.
 

Apartmani Veljković

Dositejeva 74

18Picture(s)
[:sr]Apartmani Veljković Apartmani Veljković nalaze se na pola puta između centra grada i Akva parka, na prelepoj i mirnoj lokaciji , u neposrednoj blizini parka „Čuka“, u ulici Dositejevoj br. 74.
 
75 Pronađeni rezultatiPo strani