Apartmani, kuće i stanovi za izdavanje

Opcije sortiranja
  • Istaknuto
Grid
List

Apartman porodice Stevanović

Dragovićeva 14

9Picture(s)
[:sr]Apartman porodice Stevanović Kuća porodice Stevanović se nalazi u Dragovićevoj ulici br. 14, u neposrednoj blizini centra Sokobanje (oko 50m od mermernog šetališta).
 

Apartman i sobe Pavlović Bogoljub

Kralja Petra I 15

12Picture(s)
[:sr]Apartman i sobe Pavlović Bogoljub Kuća porodice Pavlović se nalazi u ulici Kralja Petra I br. 15, u neposrednoj blizini mermernog šetališta. U ponudi su 2/2 studia i 2/2 sobe 1. kategorije.
 

Sobe Dinić Miljan

Sportska 20

14Picture(s)
[:sr]Sobe Dinić Miljan Kuća porodice Dinić se nalazi u Sportskoj ulici br. 20, u blizini Doma zdravlja. U blizini kuće se nalazi i park-šuma Čuka 2. U ponudi su 2/2 i 1/3 soba 3. kategorije.
 

Sobe Milovanović Latinka

Čair bb

18Picture(s)
[:sr]Sobe Milovanović Latinka Kuća porodice Milovanović se nalazi u naselju Čair, u blizini autobuske stanice i hotela „Zdravljak“, na oko 300 m od centra grada. U ponudi su 2 dvokrevetne i 2 trokrevetne sobe 3. kategorije.
 

Apartman Pejović

Nikole Pašića 12

9Picture(s)
[:sr]Apartman Pejović Dvosoban apartman nalazi se u porodičnoj kući Pejovića, u ulici Nikole Pašića br. 12, dva minuta od mermernog šetališta.
 

Sobe Stefanović

Vuka Karadžića 17

11Picture(s)
[:sr]Sobe Stefanović Kuća porodice Stefanović se nalazi u ulici Vuka Karadžića br. 17, u mirnom delu Sokobanje, na oko pet minuta od mermernog šetališta. U ponudi su 2 dvokrevetne sobe 3. kategorije (1*) i dvokrevetni apartman 4.
 

Apartman Bogdanović

Stevana Sremca 11

15Picture(s)
[:sr]Apartman Bogdanović Četvorokrevetni apartman „BMV“ nalazi se iznad gimnazije, u ulici Stevana Sremca br. 11, u blizini izletišta Borići.
 

Apartman „Sunčev zrak“

Đorđa Novakovića 3

9Picture(s)
[:sr]Apartman „Sunčev zrak“ Apartman „Sunčev zrak“ se nalazi 400 m od centra Sokobanje, u ulici Đorđa Novakovića br. 3, u izuzetno mirnom delu naselja Carina.
 

Apartman Nakić

Pjera Križanića 13

8Picture(s)
[:sr]Apartman Nakić Apartman Nakić se nalazi u blizini aqua parka, na 15 minuta od glavnog šetališta.
 

Konak Nataly

Vojvode Mišića 22b

12Picture(s)
[:sr]Konak Nataly Konak Nataly je nov, moderan objekat na najlepšem mestu u Sokobanji odmah iznad mermernog šetališta. Prelepo dvorište pored potoka učiniće Vaš odmor prijatnim i jedinstvenim.
 

Studija Banjica - Ilić Dobrivoje

Hajduk Veljka 13

10Picture(s)
[:sr]Studija Banjica - Ilić Dobrivoje Kuća za izdavanje, vlasnika Dobrivoja Ilića, sadrži pet dvokrevetnih studija i nalazi se u ulici Kneza Lazara br. 10, u blizini parka Banjica.
 

Apartmani "Kalinovica"

Vuka Karadžića 12

9Picture(s)
[:sr]Apartmani Kalinovica Apartmani Kalinovica se nalaze u mirnom delu centra Sokobanje, u ulici Vuka Karadžića br.12, kod Doma zdravlja (3 minuta od šetališta), u apartmanskoj kući porodice Milenković.
 
75 Pronađeni rezultatiPo strani