Apartmani, kuće i stanovi za izdavanje

Opcije sortiranja
  • Istaknuto
Grid
List

Apartmani Mišljenović

Vojvode Mišića 1, Sokobanja, Serbia 18230

3Picture(s)
[:sr]Apartmani Mišljenović Porodična kuća Mišljenović se nalazi u strogom centru Sokobanje, u ulici Vojvode Mišića br. 1, odmah pored mermernog šetališta.
 

Apartmani Stojadinović

Karađorđeva 12

23Picture(s)
[:sr]Apartmani Stojadinović Porodična kuća Stojadinović se nalazi u strogom centru, u Karađorđevoj ulici br. 12, u blizini mermernog šetališta. U ponudi su 2 trokrevetna apartmana 1. kategorije i 4 dvokrevetne sobe 3.
 

Sobe Mirjane Manojlović

27. marta 37

16Picture(s)
[:sr]Sobe Mirjane Manojlović Porodična kuća Manojlović se nalazi u centru grada, u blizini autobuske stanice i mermernog šetališta, u ulici 27. marta br. 37. U ponudi su 3 sobe i jedan studio 2. kategorije.
 

Apartman „Laki“

Stevana Mokranjca 2

7Picture(s)
[:sr]Apartman „Laki“ Apartman „LAKI“ je potpuno nov i nalazi se na drugom spratu kuće, u ulici Stevana Mokranjca br. 2, koja je udaljena oko 5 minuta hoda od centra grada. Veličina apartmana je 50m².
 

Apartmani Anđelković

Sportska 21

12Picture(s)
[:sr]Apartmani Anđelković Apartmani Anđelković nalaze se u jednom od najlepših delova Sokobanje, na 2 min. hoda od Park šume "Čuka 2", a opet u blizini centra banje (8 min. hoda).
 

Sobe Malidžan Dragana

23. divizije 8

5Picture(s)
[:sr]Sobe Malidžan Dragana Kuća porodice Malidžan nalazi se u ulici 23. divizije br. 8, u blizini Doma zdravlja. U ponudi su dvokrevetna i trokrevetna soba 2. kategorije. Gostima je na raspolaganju kuhinja i kupatilo sa kadom.
 

Sobe Đurđić Borislav

Nikole Pašića 22

21Picture(s)
[:sr]Sobe Đurđić Borislav Kuća porodice Đurđić se nalazi u centru, u ulici Nikole Pašića br. 22, na oko 5 minuta hoda od mermernog šetališta. Raspolaže sa 6 dvokrevetnih soba prve kategorije.
 

Sobe Đurđić Dragan

Nikole Pašića 22

21Picture(s)
[:sr]Sobe Đurđić Dragan Kuća porodice Đurđić se nalazi u centru, u ulici Nikole Pašića br. 22, na oko 5 minuta hoda od mermernog šetališta. Raspolaže sa 3 dvokrevetne sobe prve kategorije.
 

Vila Vlasta

Prevalac 5

10Picture(s)
[:sr]Vila Vlasta Vila Vlasta se nalazi u ulici Prevalac br. 5, na oko 300 m udaljenosti od parka Banjica. U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe.
 

Apartmani Milojević Slaviše

14. brigade 18

9Picture(s)
[:sr]Apartmani Milojević Slaviše Porodična kuća Milojević se nalazi u ulici 14. brigade br. 18, na oko 400 m udaljenosti od Doma zdravlja. U ponudi su dva dvokrevetna apartmana I kategorije.
 

Sobe i apartman - Đorđević Ljubiša

Hajduk Veljkova 6

9Picture(s)
[:sr]Sobe i apartman - Đorđević Ljubiša Porodična kuća Đorđević se nalazi u strogom centru Sokobanje, u Hajduk Veljkovoj ulici br. 6. Raspolaže sa dvokrevetnim apartmanom 1. kategorije, i 4 sobe 2. kategorije.
 

Sobe Bogunović Dragoslava

Dositejeva 52

13Picture(s)
[:sr]Sobe Bogunović Dragoslava Kuća se nalazi u Dositejevoj ulici br. 52, u blizini Doma zdravlja. U ponudi su 3 dvokrevetne sobe 2. kategorije.
 
75 Pronađeni rezultatiPo strani