Апартмани, куће и станови за издавање

Opcije sortiranja
  • Istaknuto
Grid
List

Апартмани „Дрљача“

Ивана Цанкара 8

6Picture(s)
[:sr]Апартмани „Дрљача“ Апартман "Дрљача 1" се налази на ИИ спрату породичне куће. Налази се у тихој, непрометној улици , испод парк шуме „Чука ИИ“ на 700 м од центра Сокобање, у непосредној близини Специјалне болнице.
 

Апартмани Николић

Војводе Путника 68, Sokobanja, Serbia 18230

30Picture(s)
[:sr]Апартмани Николић Апартмани Николић се налазе у улици Војводе Путника бр. 68, у насељу Царина. Породична кућа Николић је новоизградјени објекат и представља идеално место за Ваш одмор.
 

Собе Ђорђевић Мирослава

Војводе Путника 73, Sokobanja, Serbia 18230

10Picture(s)
[:sr]Собе Ђорђевић Мирослава Породична кућа Мирославе Дјордјевић, са собама за издавање, се налази у ул. Стевана Сремца бр.1. Кућа се налази у близини Специјалне болнице Сокобања, а удаљена је око 500 м од строгог центра.
 

Апартмани Михајловић Слободан

27. март 3, Sokobanja, Serbia 18230

17Picture(s)
[:sr]Апартмани Михајловић Слободан Двокреветни и четворокреветни апартмани, у приземљу и на спрату. Апартмани се налазе у строгом центру Сокобање, у улици 27. марта бр.
 

Вила Максимовић

Војводе Путника 27

32Picture(s)
[:sr]Вила Максимовић Драги гости за ваш угодан боравак у Сокобањи прави избор је кућа Максимовића, која се налази на 10 минута хода од центра Сокобање.
 

Апартмани Маје Николић

Стевана Сремца 4, Sokobanja, Serbia 18230

13Picture(s)
[:sr]Апартмани Маје Николић Кућа породице Николић располаже са 5 апартмана и 2 собе И категорије.
 

Роyал НМ

Митрополита Михајла 3a, Sokobanja, Serbia 18230

4Picture(s)
[:sr]Роyал НМ Објекат „Роyал НМ“ са собама за издавање, И категорије, власништво је породице Матејевић. Налази се у центру Сокобање, у улици Митрополита Михајла 3а, изнад школског кошаркашког терена.
 

Апартмани Ристић

Јабукар 10, Sokobanja, Serbia 18230

6Picture(s)
[:sr]Апартман Ристић Апартман Ристић се налази у центру Сокобање, у улици Николе Пашића 27/1, на свега 3 минута хода од мермерног шеталишта.
 

Апартмани Марковић

Николе Пашића 41, Sokobanja, Serbia 18230

9Picture(s)
[:sr]Апартмани Марковић Апартмани Марковић се налазе у центру Сокобање, на пар минута хода од шеталишта. Истичу се приступачном ценом и комфорним смештајем.
 

Апартмани Петковић

Немањина 6, Sokobanja, Serbia 18230

27Picture(s)
[:sr]Апартмани Петковић Ако желите да проведете леп и незабораван одмор у Сокобањи дођите код нас! Налазимо се у строгом центру Сокобање у Немањиној улици бр. 6, недалеко од зграде Поште и Дома здравља.
 

Собе Радмиле Миленковић

Милутина Пејовића 5, Sokobanja, Serbia 18230

15Picture(s)
[:sr]Собе Радмиле Миленковић Породична кућа Миленковић се налази у улици Милутина Пејовића бр. 5, у близини парка Бањица, на око 100м удаљености од шеталишта.
 

Апартмани Миловановић

Николе Тесле 10

20Picture(s)
[:sr]Апартмани Миловановић Апартмани Миловановић са налазе у новоизграђеном објекту, у улици Николе Тесле бр. 10, у близини Специјалне болнице, излетишта Борићи и парк-шуме Чука ИИ.
 
76 Pronađeni rezultatiPo strani