Апартмани, куће и станови за издавање

Опције сортирања

  Апартмани „Дрљача“

  Ивана Цанкара 8

  6Picture
  [:sr]Апартмани „Дрљача“ Апартман "Дрљача 1" се налази на ИИ спрату породичне куће. Налази се у тихој, непрометној улици , испод парк шуме „Чука ИИ“ на 700 м од центра Сокобање, у непосредној близини Специјалне болнице.

  Апартмани Николић

  Војводе Путника 68, Sokobanja, Serbia 18230

  30Picture
  [:sr]Апартмани Николић Апартмани Николић се налазе у улици Војводе Путника бр. 68, у насељу Царина. Породична кућа Николић је новоизградјени објекат и представља идеално место за Ваш одмор.

  Собе Ђорђевић Мирослава

  Војводе Путника 73, Sokobanja, Serbia 18230

  10Picture
  [:sr]Собе Ђорђевић Мирослава Породична кућа Мирославе Дјордјевић, са собама за издавање, се налази у ул. Стевана Сремца бр.1. Кућа се налази у близини Специјалне болнице Сокобања, а удаљена је око 500 м од строгог центра.

  Апартмани Михајловић Слободан

  27. март 3, Sokobanja, Serbia 18230

  17Picture
  [:sr]Апартмани Михајловић Слободан Двокреветни и четворокреветни апартмани, у приземљу и на спрату. Апартмани се налазе у строгом центру Сокобање, у улици 27. марта бр.

  Вила Максимовић

  Војводе Путника 27

  32Picture
  [:sr]Вила Максимовић Драги гости за ваш угодан боравак у Сокобањи прави избор је кућа Максимовића, која се налази на 10 минута хода од центра Сокобање.

  Апартмани Маје Николић

  Стевана Сремца 4, Sokobanja, Serbia 18230

  13Picture
  [:sr]Апартмани Маје Николић Кућа породице Николић располаже са 5 апартмана и 2 собе И категорије.

  Роyал НМ

  Митрополита Михајла 3a, Sokobanja, Serbia 18230

  4Picture
  [:sr]Роyал НМ Објекат „Роyал НМ“ са собама за издавање, И категорије, власништво је породице Матејевић. Налази се у центру Сокобање, у улици Митрополита Михајла 3а, изнад школског кошаркашког терена.

  Апартмани Ристић

  Јабукар 10, Sokobanja, Serbia 18230

  6Picture
  [:sr]Апартман Ристић Апартман Ристић се налази у центру Сокобање, у улици Николе Пашића 27/1, на свега 3 минута хода од мермерног шеталишта.

  Апартмани Марковић

  Николе Пашића 41, Sokobanja, Serbia 18230

  9Picture
  [:sr]Апартмани Марковић Апартмани Марковић се налазе у центру Сокобање, на пар минута хода од шеталишта. Истичу се приступачном ценом и комфорним смештајем.

  Апартмани Петковић

  Немањина 6, Sokobanja, Serbia 18230

  27Picture
  [:sr]Апартмани Петковић Ако желите да проведете леп и незабораван одмор у Сокобањи дођите код нас! Налазимо се у строгом центру Сокобање у Немањиној улици бр. 6, недалеко од зграде Поште и Дома здравља.

  Собе Радмиле Миленковић

  Милутина Пејовића 5, Sokobanja, Serbia 18230

  15Picture
  [:sr]Собе Радмиле Миленковић Породична кућа Миленковић се налази у улици Милутина Пејовића бр. 5, у близини парка Бањица, на око 100м удаљености од шеталишта.

  Апартмани Миловановић

  Николе Тесле 10

  20Picture
  [:sr]Апартмани Миловановић Апартмани Миловановић са налазе у новоизграђеном објекту, у улици Николе Тесле бр. 10, у близини Специјалне болнице, излетишта Борићи и парк-шуме Чука ИИ.
  60 РезултатаПо страни