Apartmani, kuće i stanovi za izdavanje

Opcije sortiranja
  • Istaknuto
Grid
List

Apartmani „Drljača“

Ivana Cankara 8

6Picture(s)
[:sr]Apartmani „Drljača“ Apartman "Drljača 1" se nalazi na II spratu porodične kuće. Nalazi se u tihoj, neprometnoj ulici , ispod park šume „Čuka II“ na 700 m od centra Sokobanje, u neposrednoj blizini Specijalne bolnice.
 

Apartmani Nikolić

Vojvode Putnika 68, Sokobanja, Serbia 18230

30Picture(s)
[:sr]Apartmani Nikolić Apartmani Nikolić se nalaze u ulici Vojvode Putnika br. 68, u naselju Carina. Porodična kuća Nikolić je novoizgradjeni objekat i predstavlja idealno mesto za Vaš odmor.
 

Sobe Đorđević Miroslava

Vojvode Putnika 73, Sokobanja, Serbia 18230

10Picture(s)
[:sr]Sobe Đorđević Miroslava Porodična kuća Miroslave Djordjević, sa sobama za izdavanje, se nalazi u ul. Stevana Sremca br.1. Kuća se nalazi u blizini Specijalne bolnice Sokobanja, a udaljena je oko 500 m od strogog centra.
 

Apartmani Mihajlović Slobodan

27. mart 3, Sokobanja, Serbia 18230

17Picture(s)
[:sr]Apartmani Mihajlović Slobodan Dvokrevetni i četvorokrevetni apartmani, u prizemlju i na spratu. Apartmani se nalaze u strogom centru Sokobanje, u ulici 27. marta br.
 

Vila Maksimović

Vojvode Putnika 27

32Picture(s)
[:sr]Vila Maksimović Dragi gosti za vaš ugodan boravak u Sokobanji pravi izbor je kuća Maksimovića, koja se nalazi na 10 minuta hoda od centra Sokobanje.
 

Apartmani Maje Nikolić

Stevana Sremca 4, Sokobanja, Serbia 18230

13Picture(s)
[:sr]Apartmani Maje Nikolić Kuća porodice Nikolić raspolaže sa 5 apartmana i 2 sobe I kategorije.
 

Royal NM

Mitropolita Mihajla 3a, Sokobanja, Serbia 18230

4Picture(s)
[:sr]Royal NM Objekat „Royal NM“ sa sobama za izdavanje, I kategorije, vlasništvo je porodice Matejević. Nalazi se u centru Sokobanje, u ulici Mitropolita Mihajla 3a, iznad školskog košarkaškog terena.
 

Apartmani Ristić

Jabukar 10, Sokobanja, Serbia 18230

6Picture(s)
[:sr]Apartman Ristić Apartman Ristić se nalazi u centru Sokobanje, u ulici Nikole Pašića 27/1, na svega 3 minuta hoda od mermernog šetališta.
 

Apartmani Marković

Nikole Pašića 41, Sokobanja, Serbia 18230

9Picture(s)
[:sr]Apartmani Marković Apartmani Marković se nalaze u centru Sokobanje, na par minuta hoda od šetališta. Ističu se pristupačnom cenom i komfornim smeštajem.
 

Apartmani Petković

Nemanjina 6, Sokobanja, Serbia 18230

27Picture(s)
[:sr]Apartmani Petković Ako želite da provedete lep i nezaboravan odmor u Sokobanji dođite kod nas! Nalazimo se u strogom centru Sokobanje u Nemanjinoj ulici br. 6, nedaleko od zgrade Pošte i Doma zdravlja.
 

Sobe Radmile Milenković

Milutina Pejovića 5, Sokobanja, Serbia 18230

15Picture(s)
[:sr]Sobe Radmile Milenković Porodična kuća Milenković se nalazi u ulici Milutina Pejovića br. 5, u blizini parka Banjica, na oko 100m udaljenosti od šetališta.
 

Apartmani Milovanović

Nikole Tesle 10

20Picture(s)
[:sr]Apartmani Milovanović Apartmani Milovanović sa nalaze u novoizgrađenom objektu, u ulici Nikole Tesle br. 10, u blizini Specijalne bolnice, izletišta Borići i park-šume Čuka II.
 
76 Pronađeni rezultatiPo strani