Apartments, houses and flats

Sort Option
  • Featured
Grid
List

Velmi apartments

St Sava No. 88

13Picture(s)
[:sr]Velmi apartmani Nalazimo se na 200m od centra grada i pešačke zone i raspolažemo sa četiri apartmana visoke kategorije. Apartmani su sa dva, tri i četiri ležaja, sa ukupnim kapacitetom od 11 ležaja.
 

Villa „Katarina“

Aleksa Markisica No. 37

16Picture(s)
[:sr]Vila Katarina Nalazi se na 120 m od gradskog šetališta. Za goste postoji obezbeđen parking u dvorištu. Svaki apartman poseduje klima uređaj, centralno grejanje, kablovsku televiziju i bežični pristup internetu.
 

Vila "Eva" - a former residence "Aleksandar"

Nikole Pasica No.16

13Picture(s)
[:sr]Vila „Eva“ – bivši konaci „Aleksandar“ Naši smeštajni kapaciteti se nalaze u samom centru Sokobanje u neposrednoj blizini gradskog šetališta. U ulici Nikole Pašića br.
 

Apartments Mira and Dragan Petkovic

St Sava No. 76

14Picture(s)
[:sr]Apartmani Petković Mira i Dragan Kompletno opremljeni apartmani "Petkovic" sa centralnim grejanjem, kablovskom televizijom, terasama, wireless internetom, parking prostorom, letnjikovcem u okviru dvorista objekta.
 

Apartments Nebojša

23. Division No.34

31Picture(s)
[:sr]Apartmani Nebojša U mirnom delu Sokobanje u ulici 23 divizije br. 34, na 150 metra od AQUA PARKA, oko 600 metara od mermernog šetališta, u oazi zelenila, nalaze se apartmani Nebojša.
 

Apartments and rooms Kezic

Kneza Lazara No.6

13Picture(s)
[:sr]Apartmani i sobe Kežić Kuća se nalazi na 70 m od pešačke zone. Uvučena je od glavne ulice, tako da nema buke i prašine.
 

Gallery "Mimi"

Sokobanja

8Picture(s)
[:sr]Galerija „Mimi“ Galerija Mimi Sokobanja sadrži de luxe apartman u strogom centru Sokobanje na mermernom šetalištu. Apartman poseduje 4 ležajeva plus pomoćni ležaj, KDS televizor i terasu površine 12 m².
 

Rooms and studio Stijepovic

Dositejeva No.60

11Picture(s)
[:sr]Sobe i studio Stijepović Porodična kuća Stijepović se nalazi na obodu centra, 150 m od Doma zdravlja, u Dositejevoj ulici br. 60, na putu za Akva park „Podina“.
 

Accommodation Miladinovic

Sokobanja

19Picture(s)
[:sr]Smeštaj Miladinović Sobe su smeštene u prizemnoj kući, u mirnom delu Sokobanje, blizu parka Banjica, u naselju Jabukar. U ponudi su jedna jednokrevetna soba, dve dvokrevetne i jedna trokrevetna soba.
 

Apartments Milosavljevic

Ozrenska No.13

14Picture(s)
[:sr]Apartmani Milosavljević Smeštaj Milosavljević se nalazi u prvoj zoni grada, na pet minuta od centra i deset minuta hoda od Doma Zdravlja. U blizini su poznata izletišta Lepterija i Sokograd.
 

Apartments Veljkovic

Dositejeva No.74

18Picture(s)
[:sr]Apartmani Veljković Apartmani Veljković nalaze se na pola puta između centra grada i Akva parka, na prelepoj i mirnoj lokaciji , u neposrednoj blizini parka „Čuka“, u ulici Dositejevoj br. 74.
 

"Ambiance" - rooms for rent

Sokobanja

8Picture(s)
[:sr]„Ambijent“ – sobe za izdavanje U samom centru Sokobanje u prijatnom okruženju izdajemo komforne sobe. Kupatila, terase, TV u svakoj sobi, na svakoj etaži čajna kuhinja i frižider.
 
59 Results returned.Per Page