Apartments, houses and flats

Sort Option

  Velmi apartments

  St Sava No. 88

  13Picture
  [:sr]Велми апартмани Налазимо се на 200m од центра града и пешачке зоне и располажемо са четири апартмана високе категорије. Апартмани су са два, три и четири лежаја, са укупним капацитетом од 11 лежаја.

  Villa „Katarina“

  Aleksa Markisica No. 37

  16Picture
  [:sr]Вила Катарина Налази се на 120 м од градског шеталишта. За госте постоји обезбеђен паркинг у дворишту. Сваки апартман поседује клима уређај, централно грејање, кабловску телевизију и бежични приступ интернету.

  Vila "Eva" - a former residence "Aleksandar"

  Nikole Pasica No.16

  13Picture
  [:sr]Вила „Ева“ – бивши конаци „Александар“ Наши смештајни капацитети се налазе у самом центру Сокобање у непосредној близини градског шеталишта. У улици Николе Пашића бр.

  Apartments Mira and Dragan Petkovic

  St Sava No. 76

  14Picture
  [:sr]Апартмани Петковић Мира и Драган Комплетно опремљени апартмани "Петковиц" са централним грејањем, кабловском телевизијом, терасама, wирелесс интернетом, паркинг простором, летњиковцем у оквиру двориста објекта.

  Apartments Nebojša

  23. Division No.34

  31Picture
  [:sr]Апартмани Небојша У мирном делу Сокобање у улици 23 дивизије бр. 34, на 150 метра од АQУА ПАРКА, око 600 метара од мермерног шеталишта, у оази зеленила, налазе се апартмани Небојша.

  Apartments and rooms Kezic

  Kneza Lazara No.6

  13Picture
  [:sr]Апартмани и собе Кежић Кућа се налази на 70 м од пешачке зоне. Увучена је од главне улице, тако да нема буке и прашине.

  Gallery "Mimi"

  Sokobanja

  8Picture
  [:sr]Галерија „Мими“ Галерија Мими Сокобања садржи де луxе апартман у строгом центру Сокобање на мермерном шеталишту. Апартман поседује 4 лежајева плус помоћни лежај, КДС телевизор и терасу површине 12 м².

  Rooms and studio Stijepovic

  Dositejeva No.60

  11Picture
  [:sr]Собе и студио Стијеповић Породична кућа Стијеповић се налази на ободу центра, 150 м од Дома здравља, у Доситејевој улици бр. 60, на путу за Аква парк „Подина“.

  Accommodation Miladinovic

  Sokobanja

  19Picture
  [:sr]Смештај Миладиновић Собе су смештене у приземној кући, у мирном делу Сокобање, близу парка Бањица, у насељу Јабукар. У понуди су једна једнокреветна соба, две двокреветне и једна трокреветна соба.

  Apartments Milosavljevic

  Ozrenska No.13

  14Picture
  [:sr]Апартмани Милосављевић Смештај Милосављевић се налази у првој зони града, на пет минута од центра и десет минута хода од Дома Здравља. У близини су позната излетишта Лептерија и Сокоград.

  Apartments Veljkovic

  Dositejeva No.74

  18Picture
  [:sr]Апартмани Вељковић Апартмани Вељковић налазе се на пола пута између центра града и Аква парка, на прелепој и мирној локацији , у непосредној близини парка „Чука“, у улици Доситејевој бр. 74.

  "Ambiance" - rooms for rent

  Sokobanja

  8Picture
  [:sr]„Амбијент“ – собе за издавање У самом центру Сокобање у пријатном окружењу издајемо комфорне собе. Купатила, терасе, ТВ у свакој соби, на свакој етажи чајна кухиња и фрижидер.
  59 Results returned.Per Page