Održana finalna konferencija projekta “Turizam i futurizam”

Ova slika ima prazan alt atribut; ime njene datoteke je flag_yellow_low-300x201.jpg
Ova slika ima prazan alt atribut; ime njene datoteke je Interreg_IPA_CBC_BGSRB_EN_CMYK-300x70.jpg

Turistička organizacija Sokobanja i prekogranični partner „Lokalna inicijativa za Vršec“ uspešno su realizovali projekat „Turizam i futurizam“, koji sufinansira Evropska unija kroz Iterreg-IPA program Prekogranične saradnje Bugarska-Srbija.

U utorak, 29. septembra 2020. godine održana je finalna konferencija projekta “Turizam i futurizam” u Varšecu, kao poslednja projektna aktivnost. Na finalnoj konferenciji učestvovali su predstavnici opštinske vlasti, lokalne turističke privrede i lokalnih medija iz Vršeca, kao i članovi projektnog tima iz Sokobanje i Vršeca. Na finalnoj konferenciji predstavljeni su postignuti rezultati projekta, zajednička marketing strategija za prekogranični region Sokobanja-Vršec i izrađena mobilna aplikacija i internet prezentacija Visit Sokobanja i Visit Varshets.

Realizacijom pomenute aktivnosti prekogranični partneri Lokalna inicijativa za Vršec i Turistička organizacija Sokobanja uspešno su priveli kraju treći zajednički projekat u okviru IPA Programa prekogranične saradnje Bugarska-Srbija.

Ova slika ima prazan alt atribut; ime njene datoteke je flag_yellow_low-300x201.jpg

Ovaj projekat sufinansira Evropska unija kroz Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija

Jedinstveno odgovorno lice za sadržaj ove objave je Turistička organizacija Sokobanja i ni na koji način ne može biti tumačen kao stav Evropske unije ili Upravljačkog tela programa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.