Održan četvrti sastanak radne grupe za izradu zajedničke marketing strategije Sokobanje i Vršeca i prezentacija Programa razvoja turizma Sokobanje

Ova slika ima prazan alt atribut; ime njene datoteke je flag_yellow_low-300x201.jpg

Ova slika ima prazan alt atribut; ime njene datoteke je Interreg_IPA_CBC_BGSRB_EN_CMYK-300x70.jpg

Turistička organizacija Sokobanja i prekogranični partner „Lokalna inicijativa za Vršec“ realizuju projekat „Turizam i futurizam“, koji sufinansira Evropska unija kroz Iterreg-IPA program Prekogranične saradnje Bugarska-Srbija.

U toku je implementacija projektnih aktivnosti koje se odnose na izradu Programa razvoja turizma Sokobanje i marketing strategije prekograničnog regiona Sokobanja-Vršec. 23. septembra održan je četvrti sastanak radne grupe za izradu marketing strategije u Sokobanji. Tema četvrtog sastanka bila je prezentacija izrađene marketing strategije koju su održali turistički eksperti. Nakon prezentacije članovi radne grupe su izneli svoja mišljenja i komentare i predloge za eventualne izmene pre dostavljanja finalne verzije. Istog dana održana je i prezentacija izrađenog Programa razvoja turizma opštine Sokobanja kojoj su prisustvovali članovi radne grupe, predstavnici opštinske vlasti, javnih ustanova, lokalne turističke privrede i lokalnih medija. Nakon realizacije pomenutih aktivnosti održan je sastanak članova projektnog tima, na kome su sumirani postignuti rezultati i utvrđen je datum održavanja finalne konferencije projekta, koja će se održati u Vršecu, 29. septembra 2020. godine.

Ova slika ima prazan alt atribut; ime njene datoteke je flag_yellow_low-300x201.jpg

Ovaj projekat sufinansira Evropska unija kroz Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija

Jedinstveno odgovorno lice za sadržaj ove objave je Turistička organizacija Sokobanja i ni na koji način ne može biti tumačen kao stav Evropske unije ili Upravljačkog tela programa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.