Održan treći sastanak radne grupe za izradu marketing strategije prekogranične destinacije Sokobanja-Vršec i trening za preduzetnike

Ova slika ima prazan alt atribut; ime njene datoteke je flag_yellow_low-300x201.jpg

Ova slika ima prazan alt atribut; ime njene datoteke je Interreg_IPA_CBC_BGSRB_EN_CMYK-300x70.jpg

Turistička organizacija Sokobanja i prekogranični partner „Lokalna inicijativa za Vršec“ realizuju projekat „Turizam i futurizam“, koji sufinansira Evropska unija kroz Iterreg-IPA program Prekogranične saradnje Bugarska-Srbija.

U toku je implementacija projektnih aktivnosti koje se odnose na izradu Programa razvoja turizma Sokobanje i marketing strategije prekograničnog regiona Sokobanja-Vršec. 14. septembra održan je treći sastanak radne grupe za izradu marketing strategije u Vršecu. Tema trećeg sastanka bila je definisanje glavnih marketinških ciljeva, ciljnih segmenata turističke tražnje, ciljnih turističkih tržišta, utvrđivanje glavnih aktivnosti operativnog marketing plana. Planirano je da radna grupa održi još jedan sastanak na kome će turistički stručnjaci prezentovati rezultate rada radne grupe, odnosno kreiranu marketing strategiju. Rok za izradu strategije je 24. septembar 2020. godine.

U okviru projektne aktivnosti br. 9 održan je trening za preduzetnike pod nazivom “Upotreba elektronskih alata i aplikacija u modernom poslovanju”. Na treningu je predstavljena novoizrađena mobilna aplikacija Visit Sokobanja i Visit Varshets i učesnici treninga su mogli videti kako mogu sami da uređuju svoje profile u smislu izmene teksta, dodavanja novih fotografija i video prezentacija. Trening je održan 15. septembra u Vršecu, a učesnici su bili predstavnici turističke privrede odnosno vlasnici smeštajnih i ugostiteljskih objekata, predstavnici javnih ustanova i lokalni preduzetnici iz Sokobanje i Vršeca.

Ova slika ima prazan alt atribut; ime njene datoteke je flag_yellow_low-300x201.jpg

Ovaj projekat sufinansira Evropska unija kroz Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija

Jedinstveno odgovorno lice za sadržaj ove objave je Turistička organizacija Sokobanja i ni na koji način ne može biti tumačen kao stav Evropske unije ili Upravljačkog tela programa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.