Akcija “Biramo najbolje” – Sokobanja 2020.

Turistička organizacija Sokobanja organizuje akciju “Biramo najbolje”, kojom se u osam kategorija po mesecima ( maj – septembar i sveukupni pobednici ) proglašavaju najuspešnija preduzeća, organizacije, ustanove i pojedinci. Cilj akcije ” Biramo najbolje” je unapređenje saradnje sa nosiocima turističke ponude i podizanje nivoa kvaliteta turističkih i ugostiteljskih usluga, kao i motivisanje organizacija i pojedinaca. 
Kategorije koje se ocenjuju su : Najbolji stanodavac, Najbolja turistička agencija, Najlepše dvorište, Najbolji ugostiteljski objekat, Najbolji ugostiteljski ili turistički radnik, Udruženje ili pojedinac koji daje doprinos razvoju turizma, Najbolji gost, Najbolji privrednik. 
Ove godine akcija će se održati od juna do septembra meseca, odnosno neće biti proglašenja pobednika za mesec maj , zbog celokupne situacije u zemlji.
Prijavljivanje mogu izvršiti svi građani Sokobanje, kao i gosti Sokobanje, stariji od 18 godina, u Turističko-informativnom centru, u ul. Trg oslobođenja br.2 ili putem imeil adrese tic@tosokobanja.rs. Prijavljivanje se vrši do 5. u mesecu za predhodni mesec, a ocenjivanje i proglašenje pobednika do 15. u mesecu.Propozicije i prijave za konkurs ( za fizička i pravna lica ) mogu se preuzeti u PDF formatu ispod teksta. 

http://sokobanja.rs/wp-content/uploads/2020/06/Biramo-najbolje-propozicije-2020..pdf

http://sokobanja.rs/wp-content/uploads/2020/06/Prijava-za-fizička-lica-i-udruzenja-2020..pdf

http://sokobanja.rs/wp-content/uploads/2020/06/Prijava-za-pravna-lica-2020..pdf

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.