Produžen rok za prijem fotografija za nagradni konkurs „XIII FOTO IZAZOV, SOKOBANJA 2020“

Turistička organizacija Sokobanja produžila je rok za prijem fotografija za nagradni konkurs „XIII FOTO IZAZOV, SOKOBANJA 2020“, koji će biti otvoren do ponedeljka, 31. avgusta 2020. god. Tema ovogodišnjeg konkursa je „SOKOBANJA-MELEM ZA SVE GENERACIJE“.
Svaki učesnik treba da, uz popunjenu prijavu, dostavi najviše 5 fotografija, u boji i isključivo u digitalnom formatu, na CD-u i to lično u prostorije Turističke organizacije Sokobanja, ili poštom na adresu ul. Trg Oslobođenja br. 2, 18230 Sokobanja, ili putem mejla na adresu tic@tosokobanja.rs.
Fotografije treba da budu veće od 8 Mpx (rezolucije 300 dpi). Fotografije moraju biti u koloru, obavezno u digitalnom formatu, izvorne, bez intervencija u vidu montaže, ili grafičke obrade dela koje menjaju kompoziciju i elemente. Fotografije moraju biti bez specijalnih efekata, i moraju da sadrže realistične, a ne apstraktne prikaze Sokobanje i okoline (odnosno u skladu sa zadatom temom).
Prijem fotografija trajaće do ponedeljka, 31. avgusta 2020. godine, a proglašenje pobednika održaće se početkom septembra (tačan datum biće blagovremeno objavljen), u Galeriji – legatu “Miluna Mitrovića”, kada će biti otvorena i izložba fotografija koje su ušle u uži izbor. Suorganizator izložbe je Narodna biblioteka „Stevan Sremac“ iz Sokobanje. Prvoplasirani autor dobija novčanu nagradu od 45.000 dinara, drugoplasirani 25.000, a trećeplasirani 10.000 dinara. Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona na broj 018/833-988 odnosno putem mejla: tic@sokobanja.rs. Prijava i propozicije konkursa mogu se preuzeti u PDF formatu ispod teksta.

http://sokobanja.rs/wp-content/uploads/2020/08/prijava-XIII-Foto-izazov.pdf

http://sokobanja.rs/wp-content/uploads/2020/08/PROPOZICIJE-XIII-FOTO-IZAZOV.pdf

Leave a Reply

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.