Apartamenti, kъщi i apartamenti

Sort Option
  • Featured
Grid
List

Apartamenti Stoяdinovič

Karađorđeva 12

23Picture(s)
[:sr]Apartmani Stojadinović Porodična kuća Stojadinović se nalazi u strogom centru, u Karađorđevoj ulici br. 12, u blizini mermernog šetališta. U ponudi su 2 trokrevetna apartmana 1. kategorije i 4 dvokrevetne sobe 3.
 

Vila Maksimovič

Vojvode Putnika 27

32Picture(s)
[:sr]Vila Maksimović Dragi gosti za vaš ugodan boravak u Sokobanji pravi izbor je kuća Maksimovića, koja se nalazi na 10 minuta hoda od centra Sokobanje.
 

Apartamenti Milovanovič

Nikole Tesle 10

20Picture(s)
[:sr]Apartmani Milovanović Apartmani Milovanović sa nalaze u novoizgrađenom objektu, u ulici Nikole Tesle br. 10, u blizini Specijalne bolnice, izletišta Borići i park-šume Čuka II.
 

Apartamenti Mišljenovič

Vojvode Mišića 1

3Picture(s)
[:sr]Apartmani Mišljenović Porodična kuća Mišljenović se nalazi u strogom centru Sokobanje, u ulici Vojvode Mišića br. 1, odmah pored mermernog šetališta.
 

Stai Radmila Milenkovič

Milutina Pejovića 5

15Picture(s)
[:sr]Sobe Radmile Milenković Porodična kuća Milenković se nalazi u ulici Milutina Pejovića br. 5, u blizini parka Banjica, na oko 100m udaljenosti od šetališta.
 

Apartamenti Petkovič

Nemanjina 6

8Picture(s)
[:sr]Apartmani Petković Ako želite da provedete lep i nezaboravan odmor u Sokobanji dođite kod nas! Nalazimo se u strogom centru Sokobanje u Nemanjinoj ulici br. 6, nedaleko od zgrade Pošte i Doma zdravlja.
 

Apartamenti Markovič

Nikole Pašića 41

9Picture(s)
[:sr]Apartmani Marković Apartmani Marković se nalaze u centru Sokobanje, na par minuta hoda od šetališta. Ističu se pristupačnom cenom i komfornim smeštajem.
 

Apartamenti Ristič

Jabukar 10

6Picture(s)
[:sr]Apartman Ristić Apartman Ristić se nalazi u centru Sokobanje, u ulici Nikole Pašića 27/1, na svega 3 minuta hoda od mermernog šetališta.
 

Rojal NM

Mitropolita Mihajla 3

4Picture(s)
[:sr]Rojal NM Objekat „Rojal NM“ sa sobama za izdavanje, I kategorije, vlasništvo je porodice Matejević. Nalazi se u centru Sokobanje, u ulici Mitropolita Mihajla 3a, iznad školskog košarkaškog terena.
 
57 Results returned.Per Page