Apartamenti, kъщi i apartamenti

Sort Option
  • Featured
Grid
List

Studio Banъica- Dobrivoe Ilič

Hajduk Veljka 13

10Picture(s)
[:sr]Studija Banjica - Ilić Dobrivoje Kuća za izdavanje, vlasnika Dobrivoja Ilića, sadrži pet dvokrevetnih studija i nalazi se u ulici Kneza Lazara br. 10, u blizini parka Banjica.
 

Apartamenti Drlяča

Ivana Cankara 8

6Picture(s)
[:sr]Apartmani „Drljača“ Apartman "Drljača 1" se nalazi na II spratu porodične kuće. Nalazi se u tihoj, neprometnoj ulici , ispod park šume „Čuka II“ na 700 m od centra Sokobanje, u neposrednoj blizini Specijalne bolnice.
 

Konak Natali

Vojvode Mišića 22b

12Picture(s)
[:sr]Konak Nataly Konak Nataly je nov, moderan objekat na najlepšem mestu u Sokobanji odmah iznad mermernog šetališta. Prelepo dvorište pored potoka učiniće Vaš odmor prijatnim i jedinstvenim.
 

Apartamenti Nakič

Pjera Križanića 13

8Picture(s)
[:sr]Apartman Nakić Apartman Nakić se nalazi u blizini aqua parka, na 15 minuta od glavnog šetališta.
 

Apartament "Slъnčev lъč"

Đorđa Novakovića 3

9Picture(s)
[:sr]Apartman „Sunčev zrak“ Apartman „Sunčev zrak“ se nalazi 400 m od centra Sokobanje, u ulici Đorđa Novakovića br. 3, u izuzetno mirnom delu naselja Carina.
 

Apartament Bogdanovič

Stevana Sremca 11

15Picture(s)
[:sr]Apartman Bogdanović Četvorokrevetni apartman „BMV“ nalazi se iznad gimnazije, u ulici Stevana Sremca br. 11, u blizini izletišta Borići.
 

Apartamenti Miloйevič Žika

Ive Andrića 30

22Picture(s)
[:sr]Apartmani Milojević Žike Apartmani Milojević nalaze se u ulici Ive Andrića br. 30, iznad Doma zdravlja, na 5 minuta od centra Sokobanje. U ponudi su ¼ apartman 2. kategorije (3*) i ½ apartman 3. kategorije (2*).
 

Stai Stefanovič

Vuka Karadžića 17

11Picture(s)
[:sr]Sobe Stefanović Kuća porodice Stefanović se nalazi u ulici Vuka Karadžića br. 17, u mirnom delu Sokobanje, na oko pet minuta od mermernog šetališta. U ponudi su 2 dvokrevetne sobe 3. kategorije (1*) i dvokrevetni apartman 4.
 

Apartament Peйovič

Nikole Pašića 12

9Picture(s)
[:sr]Apartman Pejović Dvosoban apartman nalazi se u porodičnoj kući Pejovića, u ulici Nikole Pašića br. 12, dva minuta od mermernog šetališta.
 

Vakancionen dom "Apartamenti Pavlovič"

Nikole Pašića 15

13Picture(s)
[:sr]Kuća za odmor „Apartmani Pavlović“ U kući od oko 200 m2 opremljene su 4 smeštajne jedinice, svaka sa zasebnim ulazom, komletno opremljene za 2 ili 4 osobe. Okružena je malim vrtom, ogradjena.
 

Stai Milovanovič Latinka

Čair bb

18Picture(s)
[:sr]Sobe Milovanović Latinka Kuća porodice Milovanović se nalazi u naselju Čair, u blizini autobuske stanice i hotela „Zdravljak“, na oko 300 m od centra grada. U ponudi su 2 dvokrevetne i 2 trokrevetne sobe 3. kategorije.
 

Stai Milяn Dinič

Sportska 20

14Picture(s)
[:sr]Sobe Dinić Miljan Kuća porodice Dinić se nalazi u Sportskoj ulici br. 20, u blizini Doma zdravlja. U blizini kuće se nalazi i park-šuma Čuka 2. U ponudi su 2/2 i 1/3 soba 3. kategorije.
 
57 Results returned.Per Page