Апартаменти, къщи и апартаменти

Sort Option
  • Featured
Grid
List

Велма апартаменти

Свети Сава номер 88

13Picture(s)
[:sr]Велми апартмани Налазимо се на 200m од центра града и пешачке зоне и располажемо са четири апартмана високе категорије. Апартмани су са два, три и четири лежаја, са укупним капацитетом од 11 лежаја.
 

Вила Катарина

Алексе Маркишића 37

16Picture(s)
[:sr]Вила Катарина Налази се на 120 м од градског шеталишта. За госте постоји обезбеђен паркинг у дворишту. Сваки апартман поседује клима уређај, централно грејање, кабловску телевизију и бежични приступ интернету.
 

Вила "Ева" - бивш резиденции "Александър"

Николе Пашића 16

13Picture(s)
[:sr]Вила „Ева“ – бивши конаци „Александар“ Наши смештајни капацитети се налазе у самом центру Сокобање у непосредној близини градског шеталишта. У улици Николе Пашића бр.
 

Апартаменты «Небойша»

Улица: 23. дивизије № 34

31Picture(s)
[:sr]Апартмани Небојша У мирном делу Сокобање у улици 23 дивизије бр. 34, на 150 метра од АQУА ПАРКА, око 600 метара од мермерног шеталишта, у оази зеленила, налазе се апартмани Небојша.
 

Апартаменти Мира и Драган Петкович

Светог Саве 76

14Picture(s)
[:sr]Апартмани Петковић Мира и Драган Комплетно опремљени апартмани "Петковиц" са централним грејањем, кабловском телевизијом, терасама, wирелесс интернетом, паркинг простором, летњиковцем у оквиру двориста објекта.
 

Апартаменти Небойша

23. дивизије 34

31Picture(s)
[:sr]Апартмани Небојша У мирном делу Сокобање у улици 23 дивизије бр. 34, на 150 метра од АQУА ПАРКА, око 600 метара од мермерног шеталишта, у оази зеленила, налазе се апартмани Небојша.
 

Апартаменти Кежич

Кнеза Лазара 6

13Picture(s)
[:sr]Апартмани и собе Кежић Кућа се налази на 70 м од пешачке зоне. Увучена је од главне улице, тако да нема буке и прашине.
 

Галерия "Мими"

Сокобања

8Picture(s)
[:sr]Галерија „Мими“ Галерија Мими Сокобања садржи де луxе апартман у строгом центру Сокобање на мермерном шеталишту. Апартман поседује 4 лежајева плус помоћни лежај, КДС телевизор и терасу површине 12 м².
 

Апартаменти Милосављевич

Озренска 13

14Picture(s)
[:sr]Апартмани Милосављевић Смештај Милосављевић се налази у првој зони града, на пет минута од центра и десет минута хода од Дома Здравља. У близини су позната излетишта Лептерија и Сокоград.
 

Стаите и студио Стийепович

Доситејева 60

11Picture(s)
[:sr]Собе и студио Стијеповић Породична кућа Стијеповић се налази на ободу центра, 150 м од Дома здравља, у Доситејевој улици бр. 60, на путу за Аква парк „Подина“.
 

Стаи под наем- Миладинович

Сокобања

19Picture(s)
[:sr]Смештај Миладиновић Собе су смештене у приземној кући, у мирном делу Сокобање, близу парка Бањица, у насељу Јабукар. У понуди су једна једнокреветна соба, две двокреветне и једна трокреветна соба.
 

Ваканционен дом „Велкович“

Доситејева 74

12Picture(s)
[:sr]Кућа за одмор „Вељковић“ Кућа за одмор и уживање у строгом центру Сокобање поред Милошевог конака, И зона до мермерног шеталиста.
 
57 Results returned.Per Page