Apartamenti, kъщi i apartamenti

Sort Option
  • Featured
Grid
List

Velma apartamenti

Sveti Sava nomer 88

13Picture(s)
[:sr]Velmi apartmani Nalazimo se na 200m od centra grada i pešačke zone i raspolažemo sa četiri apartmana visoke kategorije. Apartmani su sa dva, tri i četiri ležaja, sa ukupnim kapacitetom od 11 ležaja.
 

Vila Katarina

Alekse Markišića 37

16Picture(s)
[:sr]Vila Katarina Nalazi se na 120 m od gradskog šetališta. Za goste postoji obezbeđen parking u dvorištu. Svaki apartman poseduje klima uređaj, centralno grejanje, kablovsku televiziju i bežični pristup internetu.
 

Vila "Eva" - bivš rezidencii "Aleksandъr"

Nikole Pašića 16

13Picture(s)
[:sr]Vila „Eva“ – bivši konaci „Aleksandar“ Naši smeštajni kapaciteti se nalaze u samom centru Sokobanje u neposrednoj blizini gradskog šetališta. U ulici Nikole Pašića br.
 

Apartamentы «Neboйša»

Ulica: 23. divizije № 34

31Picture(s)
[:sr]Apartmani Nebojša U mirnom delu Sokobanje u ulici 23 divizije br. 34, na 150 metra od AQUA PARKA, oko 600 metara od mermernog šetališta, u oazi zelenila, nalaze se apartmani Nebojša.
 

Apartamenti Mira i Dragan Petkovič

Svetog Save 76

14Picture(s)
[:sr]Apartmani Petković Mira i Dragan Kompletno opremljeni apartmani "Petkovic" sa centralnim grejanjem, kablovskom televizijom, terasama, wireless internetom, parking prostorom, letnjikovcem u okviru dvorista objekta.
 

Apartamenti Neboйša

23. divizije 34

31Picture(s)
[:sr]Apartmani Nebojša U mirnom delu Sokobanje u ulici 23 divizije br. 34, na 150 metra od AQUA PARKA, oko 600 metara od mermernog šetališta, u oazi zelenila, nalaze se apartmani Nebojša.
 

Apartamenti Kežič

Kneza Lazara 6

13Picture(s)
[:sr]Apartmani i sobe Kežić Kuća se nalazi na 70 m od pešačke zone. Uvučena je od glavne ulice, tako da nema buke i prašine.
 

Galeriя "Mimi"

Sokobanja

8Picture(s)
[:sr]Galerija „Mimi“ Galerija Mimi Sokobanja sadrži de luxe apartman u strogom centru Sokobanje na mermernom šetalištu. Apartman poseduje 4 ležajeva plus pomoćni ležaj, KDS televizor i terasu površine 12 m².
 

Apartamenti Milosavljevič

Ozrenska 13

14Picture(s)
[:sr]Apartmani Milosavljević Smeštaj Milosavljević se nalazi u prvoj zoni grada, na pet minuta od centra i deset minuta hoda od Doma Zdravlja. U blizini su poznata izletišta Lepterija i Sokograd.
 

Staite i studio Stiйepovič

Dositejeva 60

11Picture(s)
[:sr]Sobe i studio Stijepović Porodična kuća Stijepović se nalazi na obodu centra, 150 m od Doma zdravlja, u Dositejevoj ulici br. 60, na putu za Akva park „Podina“.
 

Stai pod naem- Miladinovič

Sokobanja

19Picture(s)
[:sr]Smeštaj Miladinović Sobe su smeštene u prizemnoj kući, u mirnom delu Sokobanje, blizu parka Banjica, u naselju Jabukar. U ponudi su jedna jednokrevetna soba, dve dvokrevetne i jedna trokrevetna soba.
 

Vakancionen dom „Velkovič“

Dositejeva 74

12Picture(s)
[:sr]Kuća za odmor „Veljković“ Kuća za odmor i uživanje u strogom centru Sokobanje pored Miloševog konaka, I zona do mermernog šetalista.
 
57 Results returned.Per Page