Апартаменти, къщи и апартаменти

Сортиране Вариант

  Велма апартаменти

  Свети Сава номер 88

  13Picture
  [:sr]Велми апартмани Налазимо се на 200m од центра града и пешачке зоне и располажемо са четири апартмана високе категорије. Апартмани су са два, три и четири лежаја, са укупним капацитетом од 11 лежаја.

  Вила Катарина

  Алексе Маркишића 37

  16Picture
  [:sr]Вила Катарина Налази се на 120 м од градског шеталишта. За госте постоји обезбеђен паркинг у дворишту. Сваки апартман поседује клима уређај, централно грејање, кабловску телевизију и бежични приступ интернету.

  Вила "Ева" - бивш резиденции "Александър"

  Николе Пашића 16

  13Picture
  [:sr]Вила „Ева“ – бивши конаци „Александар“ Наши смештајни капацитети се налазе у самом центру Сокобање у непосредној близини градског шеталишта. У улици Николе Пашића бр.

  Апартаменты «Небойша»

  Улица: 23. дивизије № 34

  31Picture
  [:sr]Апартмани Небојша У мирном делу Сокобање у улици 23 дивизије бр. 34, на 150 метра од АQУА ПАРКА, око 600 метара од мермерног шеталишта, у оази зеленила, налазе се апартмани Небојша.

  Апартаменти Мира и Драган Петкович

  Светог Саве 76

  14Picture
  [:sr]Апартмани Петковић Мира и Драган Комплетно опремљени апартмани "Петковиц" са централним грејањем, кабловском телевизијом, терасама, wирелесс интернетом, паркинг простором, летњиковцем у оквиру двориста објекта.

  Апартаменти Небойша

  23. дивизије 34

  31Picture
  [:sr]Апартмани Небојша У мирном делу Сокобање у улици 23 дивизије бр. 34, на 150 метра од АQУА ПАРКА, око 600 метара од мермерног шеталишта, у оази зеленила, налазе се апартмани Небојша.

  Апартаменти Кежич

  Кнеза Лазара 6

  13Picture
  [:sr]Апартмани и собе Кежић Кућа се налази на 70 м од пешачке зоне. Увучена је од главне улице, тако да нема буке и прашине.

  Галерия "Мими"

  Сокобања

  8Picture
  [:sr]Галерија „Мими“ Галерија Мими Сокобања садржи де луxе апартман у строгом центру Сокобање на мермерном шеталишту. Апартман поседује 4 лежајева плус помоћни лежај, КДС телевизор и терасу површине 12 м².

  Апартаменти Милосављевич

  Озренска 13

  14Picture
  [:sr]Апартмани Милосављевић Смештај Милосављевић се налази у првој зони града, на пет минута од центра и десет минута хода од Дома Здравља. У близини су позната излетишта Лептерија и Сокоград.

  Стаите и студио Стийепович

  Доситејева 60

  11Picture
  [:sr]Собе и студио Стијеповић Породична кућа Стијеповић се налази на ободу центра, 150 м од Дома здравља, у Доситејевој улици бр. 60, на путу за Аква парк „Подина“.

  Стаи под наем- Миладинович

  Сокобања

  19Picture
  [:sr]Смештај Миладиновић Собе су смештене у приземној кући, у мирном делу Сокобање, близу парка Бањица, у насељу Јабукар. У понуди су једна једнокреветна соба, две двокреветне и једна трокреветна соба.

  Ваканционен дом „Велкович“

  Доситејева 74

  12Picture
  [:sr]Кућа за одмор „Вељковић“ Кућа за одмор и уживање у строгом центру Сокобање поред Милошевог конака, И зона до мермерног шеталиста.
  57 Върнатите резултати.На страница