Припреме за наступе на сајмовима туризма у Софији и Београду

По усвојеним планским документима, Организација за туризам и културу Сокобања почиње реализацију планираних активности. Најинтензивније у овом периоду године су промотивне активности, које се односе на информисање јавности о туристичкој понуди Сокобање, спровођење промотивних акција у свим облицима, посебно у електронским медијима и на интернету, организовање конференција за медије, билборд кампање… У току су интензивне припреме за наступе на два важна међународна сајма туризма, у Софији и Београду.
Први се одржава од 15 – 17. фебруара, у Бугарској, када ће туристичка понуда Сокобање бити презентована на штанду Туристичке организације Србије.
XXXIX Међународни сајам туризма у Београду одржаће се од 23.02-26.02.2017. године. На сајму ће учествовати преко 1100 излагача из више од 50 земаља, које чине домаћи и инострани туроператери, хотели, туристичке организације, домаће и иностране туристичке дестинације и др.
На обједињеном дестинацијском штанду, туристичку понуду Сокобање за 2017. годину представиће Организација за туризам и културу Сокобања, Специјална болница “Сокобања”, Специјална болница “Бањица”, хотел “Моравица”, заједно са представницима туристичких агенција, станодаваца и угоститеља. Планирана је презентација нових туристичких садржаја и понуде за предстојећу сезону. С обзиром на атрактивне пропагандне материјале, модерно уређен и опремљен штанд и имиџ Сокобање као једне од најпознатијих домаћих туристичких дестинација, наступ Сокобање ће сигурно и ове године заокупити пажњу великог броја посетилаца и медија.

Leave a Reply