Prijavljivanje za takmičare za 1. „Green Heart Fest”, do 17. jula

Svi koji žele da se okušaju u majstorstvu na gitari, moćiće to da učine pred najpoznatijim virtuozima na ovom instrumentu u našoj zemlji u Sokobanji, koji će činiti stručni žiri, tokom 1. „Green Heart“ festa u Sokobanji. Zainteresovani, mogu poslati prijave putem imejla na office@otks.org.rs, ili prijaviti lično u prostorije Organizacije za turizam i kulturu Sokobanja, na adresi Ul. Trg Oslobođenja br. 2, Sokobanja, radnim danom od 07-15:00 sati. Prijave i Propozicije takmičenja dostupne su na sledećem linku.
Poslednji dan za prijavljivanje je 17. 07. 2016. godine. Sve informacije mogu se dobiti putem navedenog imejla, ili na broj 018 833 988.
Pobednika očekuje nagrada u vidu gitare marke Fender American Vintage, ili druga odgovarajućih tehničkih karakteristika.
Festival će trajati tri dana, u periodu od 22-24. jula i pored takmičarskog održaće se i revijalni deo i to na dve bine: dnevnom stejdžu u Akva parku „Podina“, sva tri dana u periodu od 12-17:00 sati i na glavnom stejdžu na centralnom gradskom trgu u Sokobanji, ispred Miloševog konaka u periodu od 19- 01:00 sati.
U revijalnom delu Festivala nastupiće 22 izvođača.
Neki od izvođača koji očekuju posetioce su: MVP, Atheist rep, Zabranjeno pušenje, Ortodoks celts, Novembar, Van Gogh, Vrelo, Irie FM, S.A.R.S, Stereo banana, Struka, Gru, Bane Lalić, Sevdah Baby, Beatshakers, Gramophonedzie …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.