Аква парк Сокобања

Аква парк „Подина“ је од центра Сокобање удаљен 1,5 км и изграђен је у оквиру спортско-рекреативног комплекса Подина. Овај забавни водени комплекс изграђен је на површини од 2 ха и може да прими око 2500 посетилаца. Комплекс садржи: полуолимпијски базен са спортском опремом, рекреативни базен са воденим печуркама за децу и одрасле, базен са 3 тобогана и дечији базен са воденим атракцијама и реквизитима за игру. У центру воденог парка је и бар-шанк са пићем, око свих базена се налазе зелене површине и цветне леје, лежаљке за сунчање, фрижидери са сладоледима, сунцобрани, и управна зграда са пратећим садржајима.

У непосредној близини Аква парка налазе се спортски терени за фудбал и мале спортове.

Базени су опремљени најсавременијим филтерима за пречишћавање воде како би боравак и купање у води било врхунско и безбедно по здравље. Квалитет воде се одржава перманентно, 24 часа дневно тако тако да је вода увек чиста и безбедна за купање. Температура воде је пријатна и креће се у распону од 24 до 26˚C, док дечији базен има систем соларног  догревања воде.

Аква парк „Подина“ је идеално место за летњи провод и освежење. Нудимо вам спој породичног опуштања и забаве уз мноштво примамљивих водених садржаја. Најпосећенији и истовремено најатрактивнији део Аква парка је базен са тобоганима, и водене атракције на дечијем базену, Оцтопус Слиде, Цобра Слиде, Аqуа Тоwер, делфини, жирафа, масажери…

Искористите свој одмор на прави начин и доживите спој врхунске забаве и узбуђења у модерном комплексу Аква парка „Подина“.

Аква парк пружа могућност целодневне забаве и рекреације за све старосне категорије посетилаца. У току лета организују се разноврсни културно-забавни и спортско-рекреативни садржаји, како би се употпунио и обогатио боравак посетилаца.

Аква парк је осветљен што пружа могућности за ноћно купање и одржавање разних забавних ноћних садржаја.