Konferencija otvaranja projekta „Turizam i futurizam“

                                                      

KONFERENCIJA OTVARANJA PROJEKTA

„Turizam i futurizam“

Vršec-Sokobanja, No CB007.2.12.068

Turistička organizacija Sokobanja i prekogranični  „Lokalna inicijativa za Vršec“ realizuju projekat „Turizam i futurizam“, koji sufinansira Evropska unija kroz Iterreg-IPA program Prekogranične saradnje Bugarska-Srbija.

Projekat „Turizam i futurizam“ se odnosi na izradu Programa razvoja turizma turističke destinacije Sokobanja, marketing strategije prekograničnog regiona Sokobanja-Vršec i razvoj mobilne aplikacije, koja će predstaviti celokupnu turističku ponudu Sokobanje i Vršeca.

Ukupna vrednost projekta iznosi 190.746,78 EUR, od čega Evropska unija učestvuje sa 85% odnosno 162.134,76 EUR, a sopstveno učešće partnera iznosi 28.612,02 EUR.

U utorak, 08. oktobra, 2019. g. biće održana konferencija Otvaranja i prezentacije projekta, u banket sali hotela Moravica, od 11:00 sati. Otvaranju će prisustvovati predstavnici Opštine Sokobanja i Opštine Vršec, predstavnici turističke privrede u Sokobanji, javnih službi i ustanova, kao i predstavnici lokalnih medija. Nakon prezentacije projekta biće održan svečani koktel za zvanice.

Ovaj projekat sufinansira Evropska unija kroz

Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija

Jedinstveno odgovorno lice za sadržaj ove objave je Turistička organizacija Sokobanja i ni na koji način ne može biti tumačen kao stav Evropske unije ili Upravljačkog tela programa.

Ostavi poruku odgovori

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.