„XII FOTO IZAZOV, SOKOBANJA 2019“

Turistička organizacija Sokobanja organizuje nagradni konkurs „XII FOTO IZAZOV, SOKOBANJA 2019“, koji će biti otvoren do utorka, 13. avgusta 2019. god. Tema ovogodišnjeg konkursa je „POKRENI SE U RITMU SOKOBANJE“.
Svaki učesnik treba da, uz popunjenu prijavu, dostavi najviše 5 fotografija, u boji i isključivo u digitalnom formatu, na CD-u i to lično u prostorije Turističke organizacije Sokobanja, ili poštom na adresu ul. Trg Oslobođenja br. 2, 18230 Sokobanja, ili putem mejla na adresu tic@tosokobanja.rs.
Fotografije treba da budu veće od 8 Mpx (rezolucije 300 dpi). Fotografije moraju biti u koloru, obavezno u digitalnom formatu, izvorne, bez intervencija u vidu montaže, ili grafičke obrade dela koje menjaju kompoziciju i elemente. Fotografije moraju biti bez specijalnih efekata, i moraju da sadrže realistične, a ne apstraktne prikaze Sokobanje i okoline (odnosno u skladu sa zadatom temom).
Prijem fotografija trajaće do utorka, 13. avgusta 2019. godine, a proglašenje pobednika održaće se u petak, 23. avgusta, od 19:00 časova u Galeriji – legatu “Miluna Mitrovića”, kada će biti otvorena i izložba fotografija koje su ušle u uži izbor. Prvoplasirani autor dobija novčanu nagradu od 50.000 dinara, drugoplasirani 30.000, a trećeplasirani 10.000 dinara. Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona na broj 018/833-988 odnosno putem mejla: tic@sokobanja.rs. Prijava i propozicije konkursa mogu se preuzeti u PDF formatu ispod teksta.

PROPOZICIJE XII FOTO IZAZOV

prijava XII Foto izazov

Ostavi poruku odgovori

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.