Obaveštenje o regulaciji saobraćaja i spisak lokacija za parkiranje vozila u vreme uskršnjih i prvomajskih praznika 2019. godine

Iz razloga očekivanog povećanja turističkog prometa i bolje regulacije saobraćaja prema izletištima na Ozrenu, i zbog mogućeg zakrčenja lokalnog puta koji vodi do Specijalne bolnice „Ozren“, prema odluci opštine Sokobanja, privremeno se menja režim saobraćaja u periodu od 26.04.-03.05.2019. godine. U pomenutom periodu biće zatvoren za putnička vozila deo saobraćajnice koja vodi prema Ozrenu, odnosno prema Specijalnoj bolnici „Ozren“ i vodopadu „Ripaljka“, od raskrsnice OP-11 gde se odvaja put za izletište Očno i selo Jezero. Saobraćaj će biti dozvoljen autobusima koji redovno saobraćaju na relaciji Sokobanja-bolnica Ozren, vozilima hitne pomoći, vatrogasnim vozilima, taksi vozilima i policijskim patrolama. Saobraćajnica koja vodi prema izletištima Očno, Kalinovica, Šopur, Vlasina i dalje prema selu Jezero biće otvorena za saobraćaj. Do vodopada „Ripaljka“ može se doći pešice putem koji se odvaja desno pre samog izletišta Očno i vodi do Specijalne bolnice „Ozren“. Odluka će biti na snazi do 02.05.2019. godine do ponoći, a nakon toga biće uspostavljen redovan režim saobraćaja na lokalnom putu prema bolnici „Ozren“.

Parkiranje putničkih vozila osim na obeleženim parking mestima u centru Sokobanje, biće omogućeno i na sledećim lokacijama:

  • Nekadašnji poligon AMS-a u ulici Svetog Save bb, preko puta parka Banjica;
  • Naselje „Podina“ – u neposrednoj blizini objekta Akva park „Podina“, ul. Ratarska bb;
  • Bivša ciglana (Drina) u naselju Čair bb;
  • U blizini semafora odnosno raskrsnice ulica 27. mart i Miladina Živanovića, pored skretanja za autobusku stanicu;
  • Parking ispred hotela „Zdravljak“, Miladina Živanovića br. 34 – za putnička vozila i autobuse;
  • Parking kod hotela „Moravica“, Rudnička br. 4, na košarkaškom igralištu – za putnička vozila i autobuse.

Ostavi poruku odgovori

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.