Obaveštenje o predkvalifikacijama za 57. Međunarodni festival „Prva harmonika Srbije – Sokobanja 2019“

U skladu sa Propozicijama festivala „Prva harmonika Srbije – Sokobanja 2019“ takmičenje će se odvijati u dve etape: predkvalifikaciona takmičenja, u mestima koje odredi Festivalski odbor, i finale u Sokobanji, koje obuhvata takmičarski deo i javnu priredbu – revijalni deo. Predkvalifikaciona takmičenja za festival „Prva harmonika Srbije – Sokobanja 2019“ održaće se u sledećim mestima:

  1. Predkvalifikacije Beč, Austrija – Muzička škola Ljubomira Radosavljevića – suorganizator;

  2. Predkvalifikacije Leskovac, Turistička organizacija grada Leskovca – suorganizator,

  3. Predkvalifikacije Smederevska Palanka– „Kulturni centar Smederevska Palanka“ – suorganizator,

  4. Predkvalifikacije Žabari, selo Sibnica, Centar za kulturu opštine Žabari – suorganizator

  5. Predkvalifikacije Sokobanja, Turistička organizacija Sokobanja.

Predkvalifikacije u Beču će se održati 19. maja 2019. godine od 12:00 sati, više informacija u vezi prijave i učešća mogu se dobiti putem elektronske pošte na adresu: radosbend_legenda@yahoo.com.

Predkvalifikacije u Smederevskoj Palanci će se održati 19. i 20. juna  2019. godine u Kulturnom centru u Smederevskoj Palanci, više inaformacija u vezi učešća na imejl adresu: kcpozoristepalanka@hotmail.rs.

Predkvalifikacije u Žabarima, selo Sibnica održaće se 27. i 28. juna, više informacija u vezi prijave i učešća slati na: zlatkociga@gmail.com.

Turistička organizacija Sokobanja, organizovaće predkvalifikacije u Sokobanji za finale 57. Međunarodnog festivala „Prva harmonika Srbije, Sokobanja – 2019“, u subotu, 29. juna, u kongresnoj sali hotela „Moravica“. Prijava se može poslati putem elektronske pošte na adresu: office@tosokobanja.rs, ili se potencijalni takmičari mogu direktno prijaviti putem veb sajta: www.prvaharmonika.rs, klikom na dugme PRIJAVA, uz popunu obaveznih podataka, ili putem pošte na adresu: Turistička organizacija Sokobanja, Ul. Trg Oslobođenja br. 2, 18230 Sokobanja. Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona na broj: +381 18 833 988. Takmičari se mogu prijaviti i na dan održavanja predkvalifikacija, sat vremena pre početka ocenjivanja, koje je zakazano za 10 sati. Propozicije Festivala i prijava za učešće mogu se preuzeti ispod teksta:

Prijava za PHS

PropozicijeFestivalaPHS2019-cyr

Napomena: Datum održavanja predkvalifikacionog takmičenja u Leskovcu biće objavljen na veb strani Festivala, www.prvaharmonika.rs, do kraja maja 2019. godine.

Ostavi poruku odgovori

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.