Pripreme za nastup na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

U toku su intenzivne pripreme za nastup na jednom od najvećih sajmova turizma u jugoistočnoj Evropi – Međunarodnom sajmu turizma Beogradu.
41. Međunarodni sajam turizma u Beogradu održaće se od 21.02-24.02.2019. godine. Na sajmu će učestvovati preko 1100 izlagača iz više od 50 zemalja, koje čine domaći i inostrani turoperateri, hoteli, turističke organizacije, domaće i inostrane turističke destinacije, a zemlja partner ovogodišnjeg sajma turizma je Bugarska.
Na objedinjenom destinacijskom štandu, turističku ponudu Sokobanje za 2019. godinu predstaviće Turistička organizacija Sokobanja, Specijalna bolnica “Sokobanja”, Specijalna bolnica “Banjica”, hotel “Moravica” i JU Sportsko rekreativni centar „Podina“ zajedno sa predstavnicima turističkih agencija, stanodavaca i ugostitelja. Planirana je prezentacija novih turističkih sadržaja i ponude za predstojeću sezonu, uz atraktivne i kvalitetne propagandne materijale i moderno uređen i opremljen štand Sokobanje, koji je ove godine posvećen promociji aktivnog odmora i prirodnih turističkih vrednosti Sokobanje.

Ostavi poruku odgovori

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.