10. Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma u Kragujevcu

Šumadija sajam i Gradska turistička organizacija Kragujevac organizuju 10. Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma u Kragujevcu od 24. do 26. novembra, u hali Šumadija sajma.
Turistička organizacija Sokobanja predstaviće turističku ponudu Sokobanje, kao i prethodnih godina na štandu Turističke organizacije Srbije. Centralna Srbija je veoma važno emitivno područje, imajući u vidu da je Kragujevac četvrti po veličini grad u Srbiji. Sajam u Kragujevcu je dobra prilika za promociju ponude pred predstojeće novogodišnje i božićne praznike, jer je Sokobanja poznata po dobrom provodu i pristupačnim cenama.
Sva zbivanja na Sajmu pratiće brojni lokalni i nacionalni mediji, udruženja turističkih novinara Vojvodine i Srbije, kao i stručni turistički časopisi, i autori brojnih turističkih radio i TV emisija. Tokom sajamskih dana, stručni žiri sastavljen od predstavnika republičkih institucija i lokalnih turističkih organizacija bira najuspešnije izlagače i dodeljuje nagrade u kategorijama: Najuspešnija promocija, Najuređeniji izlagački prostor i najbolji promo – materijal.

Ostavi poruku odgovori

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.