XI Foto izazov – Sokobanja 2018.

Turistička organizacija Sokobanja organizuje nagradni konkurs „XI FOTO IZAZOV, SOKOBANJA 2018“, koji će biti otvoren do ponedeljka, 06. avgusta 2018. god. Tema ovogodišnjeg konkursa je „RURALNI TURIZAM – SOKOBANJA 2018“.
Svaki učesnik treba da, uz popunjenu prijavu, dostavi najviše 5 fotografija, u boji i isključivo u digitalnom formatu, na CD-u i to lično u prostorije Turističke organizacije Sokobanja, ili poštom na adresu ul. Trg Oslobođenja br. 2, 18230 Sokobanja, ili putem mejla na adresu tic@tosokobanja.rs.
Fotografije treba da budu veće od 8 Mpx (rezolucije 300 dpi). Fotografije moraju biti u koloru, obavezno u digitalnom formatu, izvorne, bez intervencija u vidu montaže, ili grafičke obrade dela koje menjaju kompoziciju i elemente. Fotografije moraju biti bez specijalnih efekata, i moraju da sadrže realistične a ne apstraktne prikaze Sokobanje i okoline (odnosno, u skladu sa zadatom temom).
Prijem fotografija trajaće do ponedeljka, 06. avgusta 2018. godine, a proglašenje pobednika održaće se u petak, 17. avgusta, od 19:00 časova u Galeriji – legatu “Miluna Mitrovića” ili na drugom mestu koje odredi Organizator, kada će biti otvorena i izložba fotografija koje su ušle u uži izbor. Prvoplasirani autor dobija novčanu nagradu od 50.000 dinara, drugoplasirani 30.000, a trećeplasirani 10.000 dinara. Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona na broj 018/833-988 odnosno putem mejla: tic@sokobanja.rs. Prijava i propozicije konkursa mogu se preuzeti u PDF formatu ispod teksta.

prijava XI Foto izazov

PROPOZICIJE XI FOTO IZAZOV

Ostavi poruku odgovori

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.