Pripreme za nastupe na sajmovima turizma u Sofiji i Beogradu

U toku su intenzivne pripreme za nastupe na dva važna međunarodna sajma turizma, u Sofiji i Beogradu.

Prvi se održava od 14 – 16. februara, u Bugarskoj, kada će turistička ponuda Sokobanje biti prezentovana na štandu Turističke organizacije Srbije. Turistička organizacija Sokobanja predstaviće turističku ponudu Sokobanje za predstojeću sezonu i promovisaće manifestacije Prva harmonika Sokobanja, Susreti Sv. Jovan Biljober i Maraton želja. Posetioci sajma biće u prilici da uživaju u nastupu orkestra prošlogodišnjeg pobednika festivala Prva harmonika Sokobanja, a očekuju ih i brojna iznenađenja i vredne nagrade.

XXXX Međunarodni sajam turizma u Beogradu održaće se od 22.02-25.02.2018. godine. Na sajmu će učestvovati preko 1100 izlagača iz više od 50 zemalja, koje čine domaći i inostrani turoperateri, hoteli, turističke organizacije, domaće i inostrane turističke destinacije i dr.

Na objedinjenom destinacijskom štandu, turističku ponudu Sokobanje za 2018. godinu predstaviće Turistička organizacija Sokobanja, Specijalna bolnica “Sokobanja”, Specijalna bolnica “Banjica”, hotel “Moravica”, hotel Zdravljak i Nataly spa zajedno sa predstavnicima turističkih agencija, stanodavaca i ugostitelja. Planirana je prezentacija novih turističkih sadržaja i ponude za predstojeću sezonu, uz atraktivne i kvalitetne propagandne materijale i moderno uređen i opremljen štand Sokobanje, koji je ove godine posvećen promociji manifestacionog turizma i novoizgrađene letnje pozornice „Vrelo“, gde će se održavati većina kulturno-zabavnih manifestacija i događaja.

Ostavi poruku odgovori

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.