„Пољопривредно газдинство Борис“ однело победу на квалификационом такмичењу „Изађи ми на теглу“ у Сокобањи!

Екипа „Пољопривредно газдинство Борис“ победник је квалификационог такмичења „Изађи ми на теглу“ које је по први пут одржано у Сокобањи! Највећи гастрономски караван на балкану добио је још једног финалисту који ће се већ сутра, у великом финалу у Сокобањи борити за титулу краљева ајвара Србије за 2017. годину.

„Ми се иначе бавимо производњом зимнице, то наши суграђани знају али могу Вам рећи да ми је велика част што ћемо баш ми сутра представљати нашу општину на финалном такмичењу. Нисам могао да претпоставим колико ће ме победа обрадовати Мислим да ћемо бити озбиљна конкуренција осталим такмичарима! “– рекао је Борис Миливојевић, капитен екипе и краљ ајвара Сокобање.

У оштрој конкуренцији друго место освојила је екипа “Неимари”,док је треће место припало екипи по називу “Златне руке”.

За избор победника задужен је био четворочлани стручни жири у следећем саставу: Звонко Милетић – професионални кувар, Горан Милисављевић – професионални кувар, Тијана Богојевић – професорица у средњој школи Бранислав Нушић и Никола Јанковић – технолог и инжењер развоја у компанији Фоодленд.

Победничка екипа освојила је Смедеревац С7 из линије МБС Милан Благојевић Смедерево и директан пласман у велико финале које се одржава у суботу, 14. октобра у пешачкој зони Сокобање.

Победници великог финала, поред титуле краљева ајвара за сезону 2017. освојиће и вредне награде међу којима су Смедеревац МБС 10, поклон картица Уницредит банке у износу од 25.000 РСД као и могућност да се баш по њиховом рецепту припрема једна ограничена серија ајвара под брендом Бакина Тајна, а под именом победничке екипе.

Надметање за најбољи ајвар у Србији се наставља већ сутра када ће тридесет ајвар мајстора из свих крајева Србије још једном укрстити своје варјаче у финалном окршају за титулу нај ајвар мајстора четврте сезоне каравана Изађи ми на теглу!

Остави поруку одговори