„Poljoprivredno gazdinstvo Boris“ odnelo pobedu na kvalifikacionom takmičenju „Izađi mi na teglu“ u Sokobanji!

Ekipa „Poljoprivredno gazdinstvo Boris“ pobednik je kvalifikacionog takmičenja „Izađi mi na teglu“ koje je po prvi put održano u Sokobanji! Najveći gastronomski karavan na balkanu dobio je još jednog finalistu koji će se već sutra, u velikom finalu u Sokobanji boriti za titulu kraljeva ajvara Srbije za 2017. godinu.

„Mi se inače bavimo proizvodnjom zimnice, to naši sugrađani znaju ali mogu Vam reći da mi je velika čast što ćemo baš mi sutra predstavljati našu opštinu na finalnom takmičenju. Nisam mogao da pretpostavim koliko će me pobeda obradovati Mislim da ćemo biti ozbiljna konkurencija ostalim takmičarima! “– rekao je Boris Milivojević, kapiten ekipe i kralj ajvara Sokobanje.

U oštroj konkurenciji drugo mesto osvojila je ekipa “Neimari”,dok je treće mesto pripalo ekipi po nazivu “Zlatne ruke”.

Za izbor pobednika zadužen je bio četvoročlani stručni žiri u sledećem sastavu: Zvonko Miletić – profesionalni kuvar, Goran Milisavljević – profesionalni kuvar, Tijana Bogojević – profesorica u srednjoj školi Branislav Nušić i Nikola Janković – tehnolog i inženjer razvoja u kompaniji Foodlend.

Pobednička ekipa osvojila je Smederevac S7 iz linije MBS Milan Blagojević Smederevo i direktan plasman u veliko finale koje se održava u subotu, 14. oktobra u pešačkoj zoni Sokobanje.

Pobednici velikog finala, pored titule kraljeva ajvara za sezonu 2017. osvojiće i vredne nagrade među kojima su Smederevac MBS 10, poklon kartica Unicredit banke u iznosu od 25.000 RSD kao i mogućnost da se baš po njihovom receptu priprema jedna ograničena serija ajvara pod brendom Bakina Tajna, a pod imenom pobedničke ekipe.

Nadmetanje za najbolji ajvar u Srbiji se nastavlja već sutra kada će trideset ajvar majstora iz svih krajeva Srbije još jednom ukrstiti svoje varjače u finalnom okršaju za titulu naj ajvar majstora četvrte sezone karavana Izađi mi na teglu!

Ostavi poruku odgovori

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.