Финале у спремању најбољег ајвара у Србији „Изађи ми на теглу“ 14. октобра у Сокобањи

Такмичење у спремању ајвара “Изађи ми на теглу”  одржава се од 25. августа до 14. октобра у више од 30 места у Србији, а свеукупног победника очекују вредне награде. Манифестација има за циљ да споји традиционално и модерно, село и град, прошлост и садашњост, добар рецепт са истанчаним укусом и пронађе најбољи рецепт за ајвар у Србији.
 
Велико финале које ће окупити победнике из свих градова, одржаће се 14. октобра у Сокобањи, где ће власник рецепта за победу бити крунисан за краља ајвара и понети титулу најбољег ајвар мајстора у 2017. години!
 
Предходног дана, 13. октобра, одржаће се у Сокобањи општинско такмичење у спремању ајвара, и тада ће бити проглашен победник који ће представљати Сокобању, у великом финалу. Организатор обезбеђује сав потребан материјал за спремање ајвара, а задатак учесника је да окупи најбољу екипу. Број чланова у тиму није ограничен и може бити једно, или вишечлани тим. Избор назива екипе је такође слободан. За све информације у вези са пријавом обратити се Организацији за туризам и културу Сокобања, путем телефона на бр: 018 833 988  имејлом: office@otks.org.rs, или лично у просторије Организације за туризам и културу,на адресу: Ул. Трг Ослобођења, бр. 2, Сокобања. Пријаве се могу послати и директно Организатору, а информације можете погледати на линку: http://www.izadjiminateglu.rs/#about
 

Остави поруку одговори