Finale u spremanju najboljeg ajvara u Srbiji „Izađi mi na teglu“ 14. oktobra u Sokobanji

Takmičenje u spremanju ajvara “Izađi mi na teglu”  održava se od 25. avgusta do 14. oktobra u više od 30 mesta u Srbiji, a sveukupnog pobednika očekuju vredne nagrade. Manifestacija ima za cilj da spoji tradicionalno i moderno, selo i grad, prošlost i sadašnjost, dobar recept sa istančanim ukusom i pronađe najbolji recept za ajvar u Srbiji.
 
Veliko finale koje će okupiti pobednike iz svih gradova, održaće se 14. oktobra u Sokobanji, gde će vlasnik recepta za pobedu biti krunisan za kralja ajvara i poneti titulu najboljeg ajvar majstora u 2017. godini!
 
Predhodnog dana, 13. oktobra, održaće se u Sokobanji opštinsko takmičenje u spremanju ajvara, i tada će biti proglašen pobednik koji će predstavljati Sokobanju, u velikom finalu. Organizator obezbeđuje sav potreban materijal za spremanje ajvara, a zadatak učesnika je da okupi najbolju ekipu. Broj članova u timu nije ograničen i može biti jedno, ili višečlani tim. Izbor naziva ekipe je takođe slobodan. Za sve informacije u vezi sa prijavom obratiti se Organizaciji za turizam i kulturu Sokobanja, putem telefona na br: 018 833 988  imejlom: office@otks.org.rs, ili lično u prostorije Organizacije za turizam i kulturu,na adresu: Ul. Trg Oslobođenja, br. 2, Sokobanja. Prijave se mogu poslati i direktno Organizatoru, a informacije možete pogledati na linku: http://www.izadjiminateglu.rs/#about
 

Ostavi poruku odgovori

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.