Додељена признања најбољима за јул 2017!

У оквиру акције „Бирамо најбоље“ коју спроводи Организација за туризам и културу Сокобања, додељена су признања најуспешнијима који су својим радом и ангажовањем дали посебан допринос унапређењу туристичке понуде Сокобање. По пропозицијама акције, почев од маја месеца па до октобра, сваке године, бирају се „Најбољи“ у седам категорија на месечном нивоу. Награђени на крају конкурса кандидују се за признање „Најбољи“ на годишњем нову. По завршетку акције, Организација за туризам и културу првонаграђене  води на студијско туристичко путовање.  За јул месец 2017.  додељена су признања у следећим категоријама: најбољи станодавац, најбоља туристичка агенција, најлепше двориште, најбољи ресторан или кафана, најбољи гост, најбољи туристички или угоститељски радник, удружење или појединац који даје допринос развоју туризма.

У галерији – легату „Милуна Митровића“ у Сокобањи 10. августа, од 10:00 сати додељена су признања за јул 2017. године:

1. У категорији НАЈБОЉИ СТАНОДАВАЦ, Организација за туризам и културу додељује признање НИНИ МАРКОВИЋ,

2. у категорији НАЈБОЉА ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА, Организација за туризам и културу додељује признање Т.А. “ПАЛМА”,

3. у категорији НАЈЛЕПШЕ ДВОРИШТЕ, Организација за туризам и културу додељује признање ВИТОМИРУ КРСТИЋУ,

4. у категорији НАЈБОЉИ РЕСТОРАН ИЛИ КАФАНА, Организација за туризам и културу додељује признање ресторану “ПЕЋУРА”,

5. у категорији НАЈБОЉИ ГОСТ, Организација за туризам и културу додељује признање ВЕРИ СИМИЋ,

6. у категорији НАЈБОЉИ ТУРИСТИЧКИ ИЛИ УГОСТИТЕЉСКИ РАДНИК, Организација за туризам и културу додељује признање САЊИ ОСТОЈИЋ, радници рецепције виле „Натали“ и

7. у категорији УДРУЖЕЊЕ ИЛИ ПОЈЕДИНАЦ КОЈИ ДАЈЕ ДОПРИНОС РАЗВОЈУ ТУРИЗМА, Организација за туризам и културу додељује признање певачу и композитору ПК „ОЗРЕН“.

Остави поруку одговори