Dodeljena priznanja najboljima za jul 2017!

U okviru akcije „Biramo najbolje“ koju sprovodi Organizacija za turizam i kulturu Sokobanja, dodeljena su priznanja najuspešnijima koji su svojim radom i angažovanjem dali poseban doprinos unapređenju turističke ponude Sokobanje. Po propozicijama akcije, počev od maja meseca pa do oktobra, svake godine, biraju se „Najbolji“ u sedam kategorija na mesečnom nivou. Nagrađeni na kraju konkursa kandiduju se za priznanje „Najbolji“ na godišnjem novu. Po završetku akcije, Organizacija za turizam i kulturu prvonagrađene  vodi na studijsko turističko putovanje.  Za jul mesec 2017.  dodeljena su priznanja u sledećim kategorijama: najbolji stanodavac, najbolja turistička agencija, najlepše dvorište, najbolji restoran ili kafana, najbolji gost, najbolji turistički ili ugostiteljski radnik, udruženje ili pojedinac koji daje doprinos razvoju turizma.

U galeriji – legatu „Miluna Mitrovića“ u Sokobanji 10. avgusta, od 10:00 sati dodeljena su priznanja za jul 2017. godine:

1. U kategoriji NAJBOLJI STANODAVAC, Organizacija za turizam i kulturu dodeljuje priznanje NINI MARKOVIĆ,

2. u kategoriji NAJBOLJA TURISTIČKA AGENCIJA, Organizacija za turizam i kulturu dodeljuje priznanje T.A. “PALMA”,

3. u kategoriji NAJLEPŠE DVORIŠTE, Organizacija za turizam i kulturu dodeljuje priznanje VITOMIRU KRSTIĆU,

4. u kategoriji NAJBOLJI RESTORAN ILI KAFANA, Organizacija za turizam i kulturu dodeljuje priznanje restoranu “PEĆURA”,

5. u kategoriji NAJBOLJI GOST, Organizacija za turizam i kulturu dodeljuje priznanje VERI SIMIĆ,

6. u kategoriji NAJBOLJI TURISTIČKI ILI UGOSTITELJSKI RADNIK, Organizacija za turizam i kulturu dodeljuje priznanje SANJI OSTOJIĆ, radnici recepcije vile „Natali“ i

7. u kategoriji UDRUŽENJE ILI POJEDINAC KOJI DAJE DOPRINOS RAZVOJU TURIZMA, Organizacija za turizam i kulturu dodeljuje priznanje pevaču i kompozitoru PK „OZREN“.

Ostavi poruku odgovori

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.