III Beogradski manifest

Organizacija za turizam i kulturu učestvuje na III Beogradskom manifestu, koji će se održati od 26. do 28. maja, na Kalemegdanu. Praznik najpoznatijih srpskih festivala u organizaciji udruženja “Beogradski manifest”, tokom tri dana biće smešten u Gornjem i Donjem gradu Beogradske tvrđave. Preko 10 festivalskih celina predstaviće najlepše od srpske kuhinje, turizma, filmske umetnosti, muzike, plesa, prirode i kreativnih ideja.

Beogradski manifest je tematski podeljen na više programskih celina. Organizacija za turizam i kulturu nastupa u okviru programske celine Aduti Srbije, gde će se predstaviti brojne turističke destinacije iz Srbije i okolnih zemalja. OTKS Sokobanja predstaviće celokupnu turističku ponudu Sokobanje na svom štandu, koji će biti brendiran u skladu sa značajnom godišnjicom koju Sokobanja obeležava ove godine, a to je 180 godina organizovanog turizma u Sokobanji.

U zabavnom delu programa na nekoliko bina biće predstavljeni naši najpoznatiji muzički festivali„Beer fest“, „Zaječarska Gitarijada“, „Nišvil“ „Dragačevski sabor trubača“, „Love fest“ kao i „Prva harmonika – Sokobanja“. U petak, 26. maja u periodu od 17:00 do 17:30 sati, u cilju promocije 55. godišnjice festivala „Prva harmonika – Sokobanja“, nastupiće prošlogodišnji sveukupni pobednik festivala Milan Milićević sa svojim orkestrom.

Ostavi poruku odgovori

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.