Кампања „Дани Србије“ у Софији

Туристичка организација Србије (ТОС), у оквиру својих активности на промоцији туризма Србије на регионалним туристичким тржиштима, у склопу кампање „Дани Србије“, дана 19. маја 2017. године у Софији (Бугарској) организује:
1. Презентацију туристичке понуде Србије у Амбасади РС у Софији, од 13 до 15 часова. Овом приликом представницима медија и туристичке привреде биће презентована туристичка понуда Србије, летњи фестивали, „city break“ дестинације, као и богата гастрономска понуда.
На презентацији ће се представити следеће „цитy бреак“ дестинације – Београд, Ниш, затим Драгачево, Ивањица, летњи фестивали „Нишвил“, „Beer Fest“, „Нушићијада“, „Сабор трубача у Гучи“, „Прва хармоника – Сокобања“.
Током овог промотивног догађаја, музички програм представиће фестивал Нишвил уз обраћање представника Амбасаде у Софији, затим представника Туристичке организације Србије, града Београда и локалних туристичких организација, као и фестивала.
Након презентације биће уприличена дегустација специјалитета српске гастрономије.
2. Промотивни догађај за публику на Тргу „National Palace of Culture“ – НДК од 18 до 19.30 часова

На промотивном догађају на тргу у Софији своју туристичку понуду представиће и локалне туристичке организације између осталих И организација за туризма и клутуру Сокобања. У музичком делу програма наступа оркестар Стефана Младеновића, победнички оркестар фестивала трубе „Гуча“ 2015. године и
победник фестивала „Прва хармоника – Сокобања“ 2015. године, Милош Теофиловић са својим оркестром. У оквиру овог наступа оркестри ће представити српска кола, џез на хармоници и филмску музику, као и српску етно музику са модерним детаљима.
Медијска кампања Туристичке организације Србије у региону веома је значајна у позиционирању Србије као летње туристичке дестинације и као таква праћена је најавом и објавама на друштвеним мрежама, штампаним медијима, као и ТВ станицама и билбордима.

Остави поруку одговори