Pripreme za nastupe na sajmovima turizma u Sofiji i Beogradu

Po usvojenim planskim dokumentima, Organizacija za turizam i kulturu Sokobanja počinje realizaciju planiranih aktivnosti. Najintenzivnije u ovom periodu godine su promotivne aktivnosti, koje se odnose na informisanje javnosti o turističkoj ponudi Sokobanje, sprovođenje promotivnih akcija u svim oblicima, posebno u elektronskim medijima i na internetu, organizovanje konferencija za medije, bilbord kampanje… U toku su intenzivne pripreme za nastupe na dva važna međunarodna sajma turizma, u Sofiji i Beogradu.
Prvi se održava od 15 – 17. februara, u Bugarskoj, kada će turistička ponuda Sokobanje biti prezentovana na štandu Turističke organizacije Srbije.
XXXIX Međunarodni sajam turizma u Beogradu održaće se od 23.02-26.02.2017. godine. Na sajmu će učestvovati preko 1100 izlagača iz više od 50 zemalja, koje čine domaći i inostrani turoperateri, hoteli, turističke organizacije, domaće i inostrane turističke destinacije i dr.
Na objedinjenom destinacijskom štandu, turističku ponudu Sokobanje za 2017. godinu predstaviće Organizacija za turizam i kulturu Sokobanja, Specijalna bolnica “Sokobanja”, Specijalna bolnica “Banjica”, hotel “Moravica”, zajedno sa predstavnicima turističkih agencija, stanodavaca i ugostitelja. Planirana je prezentacija novih turističkih sadržaja i ponude za predstojeću sezonu. S obzirom na atraktivne propagandne materijale, moderno uređen i opremljen štand i imidž Sokobanje kao jedne od najpoznatijih domaćih turističkih destinacija, nastup Sokobanje će sigurno i ove godine zaokupiti pažnju velikog broja posetilaca i medija.

Ostavi poruku odgovori

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.